Ο γιος του παλαίμαχου διαιτητή και νυν διεθνούς παρατηρητή διαιτησίας και κομισάριου της FIBA, Νίκου Πιτσίλκα, Βασίλης πήρε εξιτήριο από το Ασκληπιείο Βούλας, στο οποίο νοσηλευόταν και αναρρώνει πλέον στο σπίτι του στην Λάρισα.

Ο Βασίλης Πιτσίλκας είχε τραυματιστεί σοβαρά  στο τροχαίο στο ύψος των παλιών διοδίων του Σχηματαρίου, με τη συμπλοκή τριάντα και πλέον οχημάτων, στο οποίο σκοτώθηκε η συνεπιβάτης του Ιωάννα Γιαννακοπούλου.  

Μάλιστα μέσω της σελίδας του στο Facebook, ευχαρίστησε όλους εκείνους που βρέθηκαν στο πλευρό του και τον στήριξαν τις δύσκολες ώρες που πέρασε, ειδικά μετά τον χαμό της στενής του φίλης: «Αγαπημένες φίλες και φίλοι, ύστερα από νοσηλεία 17 ημερών στο Ασκληπιείο Βούλας εκ των οποίων οι 13 στη ΜΕΘ μετά το ατύχημα που είχα στο Σχηματάρι πήρα εξιτήριο σήμερα (30/12) και χαίρω άκρας υγείας. Το ενδιαφέρον σας ήταν πραγματικά συγκινητικό όλο αυτό το διάστημα και η στήριξή σας αξέχαστη. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους από τα βάθη της ψυχής μου και να σας υπενθυμίσω ότι η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας με πολλά εμπόδια προς υπερπήδηση. Τουλάχιστον ας ζούμε με ποιότητα, δίνοντας χρόνο στις οικογένειές μας και στους φίλους μας και βάζοντας προτεραιότητες στην καθημερινότητά μας.

Τέλος, θέλω να αποδώσω φόρο τιμής στην αγαπημένη μου φίλη Ιωάννα Γιαννακοπούλου που η καρδούλα της δεν άντεξε… Άγγελέ μου, θα σε θυμάμαι για πάντα με ατέλειωτη αγάπη και η πονεμένη καρδιά μου θα φτερουγίζει συνέχεια για εσένα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει, θα προσεύχομαι σε όλη μου τη ζωή για εσένα. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, ανθρώπους που πραγματικά σας αγαπούν γύρω σας και πολλά χαμόγελα!». Πάντα σιδερένιος...

kosmoslarissa.gr