Την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015 από 18.00-22.00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Μύλο του Παππά, θα πραγματοποιηθεί διαδραστικό σεμινάριο από τους συντελεστές της παράστασης “Το σωματίδιο του θεού”,  Χριστίνα Σουγιουλτζή και Ερμή Μαλκότση. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, κατόπιν εγγραφής. Θα τηρηθεί αυστηρά, σειρά προτεραιότητας.

Η Χριστίνα Σουγιουλτζή από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας ‘κι όμως κινείται’, θα παρουσιάσει τεχνικές σύγχρονου χορού με ακροβατικά στοιχεία. Στη συνέχεια ο Ερμής Μαλκότσης, από τους βασικούς συνεργάτες της ομάδας ‘κι όμΩς κινείται’ θα παρουσιάσει θέματα πάνω στις τεχνικές του ρεπερτορίου στο σύγχρονο χορό. 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε χορευτές, επαγγελματίες και ερασιτέχνες και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

 Η ομάδα ‘κι όμΩς κινείται’ είναι η σημαντικότερη ομάδα χοροθεάτρου και ακροβασίας στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, με καταπληκτικές παραγωγές στο ενεργητικό της. Μία από αυτές ‘το σωματίδιο του θεού’ βραβεύτηκε με το βραβείο κριτικών θεάτρου και χορού για το 2014 και η ομάδα θα το παρουσιάσει μαζί με τον Δημήτρη Χαϊνη Αποστολάκη και τους Mode Plagal, την προηγούμενη μέρα από το σεμινάριο, την Δευτέρα 22 Ιουνίου, στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Ανδρέας Αλμπάνης

Τηλ. 2410 531778

Κιν. 6977081445

andreas@smouth.com

Ώρα προσέλευσης: 17:30

Ώρα έναρξης: 18:00 

Διοργάνωση :

ΣΜουΘ: Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου 

Alive Art Performances 

Με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.