Το πρώτο τους παιδί περιμένουν η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα «Παραπολιτικά», η προχωρημένη εγκυμοσύνη της ηθοποιού ήταν και ο λόγος της αποχώρησής της από την παράσταση «Φον Δημητράκης» και της αντικατάστασής της από την Τζωρτζίνα Λιώση.

Την είδηση της εγκυμοσύνης επιβεβαιώνει πηγή του Yupiii: «Ναι, είναι αλήθεια. Η Φαίη και ο Κωνσταντίνος είναι πολύ χαρούμενοι. Ήθελαν από καιρό ένα παιδάκι» αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον της Φαίης Ξυλά.

Πριν από ένα περίπου χρόνο, σε συνέντευξή της η Φαίη Ξυλά είχε δηλώσει σχετικά με το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί: «Ναι, το λέμε, κάποια στιγμή θα έρθει. Είναι πολύ δικό μας θέμα το πότε θα κάνουμε ή αν θα κάνουμε παιδί, δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν. Εννοείται ότι το παιδί είναι ευτυχία, και αν ποτέ έρθει, θα το καλοδεχθούμε».

Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2009, μετά την κινηματογραφική πρόταση γάμου που εκείνη δέχτηκε από τον αγαπημένο της - ο ηθοποιός την ανέβασε στη σκηνή αμέσως μετά το τέλος της παράστασης «Ο Μπακαλόγατος» στην οποία ο ίδιος πρωταγωνιστούσε και, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών, της ζήτησε να τον παντρευτεί.