Στη Λάρισα βρέθηκε σήμερα το βράδυ, ο πρόεδρος του κόμματος «Τελεία» Απόστολος Γκλέτσος.

Ο δήμαρχος Στυλίδας ξεκινώντας την ομιλία του, αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που την ίδια ώρα μιλούσε στο Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο Βενιζέλος αν δεν υπήρχε ο νόμος περί ευθύνης υπουργών που αυτός έφτιαξε, έπρεπε να είχε πάει φυλακή».

Για τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς σχολίασε

Για τον Αντώνη Σαμαρά:  «το μη χείρον βέλτιστον για την Ελλάδα» 

Για τον Αλέξη Τσίπρα: «Ο Αλέξης είναι το κομματικό στιγμιαίο λάθος του Αλαβάνου, δεν έχει καμία σοβαρότητα γιατί στην πορεία προς τη πρωθυπουργία έταξε τα πάντα.. Αυτά δεν είναι τσαμπουκάδες του δεκαπενταμελούς. Είναι των τριμελών των δημοτικών σχολείων».

Για τον Γιώργο Παπανδρέου:  «Έστησε όλους τους Έλληνες στα έξι μέτρα και κατέστρεψε την Ελλάδα»

Σε ότι αφορά τις προσδοκίες του κόμματος εκτίμησε πως θα καταφέρει «το πολυπόθητο 3%» και εφόσον μπει στη βουλή «θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι» σημειώνοντας ότι ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής.

Προς το τέλος της ομιλίας του και μετά από σχετική ερώτηση ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό από τη Λάρισα που τον έχει πικράνει πολύ. Υποστήριξε ότι ένας πολύ γνωστός Λαρισαίος, τοπικό παράγοντας, που στο παρελθόν ο Γκλέτσος τον είχε βοηθήσει, απέτρεψε υποψήφιο του ψηφοδελτίου του να κατέβει στις εκλογές. Το όνομα δεν το αποκάλυψε…