Ο δημοτικός κουκλοθίασος “Τιριτόμπα” συνεχίζει δυναμικά και κεφάτα και τον Φεβρουάριο με παραστάσεις για το κοινό και τα σχολεία, εκδηλώσεις στο Μουσείο κούκλας για όλα τα παιδιά και παραστάσεις από προσκεκλημένους σημαντικούς κουκλοθίασους από την Ελλάδα. 

Ενώ παράλληλα ξεκίνησε πρόβες για το νέο έργο που θα ανεβάσει το Μάρτιο, ένα σύγχρονο παραμύθι για μικρούς και μεγάλους της Λαρισαίας Κατερίνας Βασδέκη με τίτλο “Φλας και Μπακ”. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα: 

Η παράσταση “Τα τρία δώρα” της Ζωής Βαλάση θα παιχτεί το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. και την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ. στο Κουκλοθέατρο στο Μύλο του Παππά. Μια ξεκαρδιστική κωμωδία με πολλά μηνύματα για το δίκαιο και το άδικο που έχουν αγαπήσει μικροί και μεγάλοι.  Ενώ τα σχολεία μπορούν όλο τον Φεβρουάριο να τη δουν, αρκεί να τηλεφωνήσουν στο κουκλοτηλέφωνο 2410-251657.

Το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ. στο  Κουκλοθέατρο στο Μύλο του Παππά έρχεται ο αγαπημένος κουκλοθίασος REDICOLO από τη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει με γιγαντόκουκλες το έργο “Ο κύκλος με την κούκλα” εμπνευσμένο από τον "Κύκλο με την κιμωλία" του Μπρεχτ. “Ο κύκλος με την κούκλα” θα πάει και στα σχολεία από τις 3 ως τις 10 Φεβρουαρίου. (Κρατήσεις και πληροφορίες για σχολεία: 2310 425097 και 6976055790). 

Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ. ο Τιριτόμπα συμμετέχοντας στο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ “Ο Άι Βασίλης άργησε μια μέρα” θα φτιάξει στο Μουσείο Κούκλας μια Πετρόσουπα που δεν ξανάγινε! Διαδραστική αφήγηση παραμυθιού με κούκλες και ήρωες τα ίδια τα παιδιά, με είσοδο ελεύθερη. Στην εκδήλωση θα υπάρχει ΚΙΒΩΤΟΣ που θα συλλέγει τρόφιμα μακράς διαρκείας. 

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι θα δοθεί η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ παράσταση με τα “Τρία δώρα” και βουρ για την καινούρια!

Τέλος, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 1 Μαρτίου έρχεται από την Αθήνα το Θέατρο Μαριονέτας “Ανταμαπανταχού” για παραστάσεις και σεμινάριο με θέμα “Εμψύχωση αντικειμένων".