Ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας με τους ΑΝ.ΕΛ., Στάυρος Γατής προέβη στην παρακάτω δήλωση σχετικά με την επίσκεψη του κ. Σαμαρά στη Λάρισα.

«Μόνον καθρεφτάκια δεν μοίρασε στους παρευρισκόμενους στην προεκλογική του ομιλία στη Λάρισα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο κ. Σαμαράς με μία σύντομη και... προσεκτική αναφορά στον αγροτικό τομέα, αρνήθηκε έντεχνα να παραδεχθεί το Βατερλό στο οποίο οδήγησε εκατοντάδες χιλιάδες αγρότες.

Αρνήθηκε να πει ότι το κράτος έχει προχωρήσει τα τελευταία χρόνια σε μία ιδιότυπη στάση πληρωμών απέναντί τους, την ώρα που τους έχει επιβαρύνει με νέα χαράτσια. Δεν είχε καν την τσίπα να ζητήσει συγνώμη από τους απλήρωτους αγρότες για την επιστροφή φόρου, το αγροτικό πετρέλαιο, τα αγροτοπεριβαλλοντικά προγράμματα, τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ... και πόσα ακόμη...

Θα περίμενε κανείς να σκύψει το κεφάλι από ντροπή, απέναντι σ' εκείνους που προσπαθούν παράγοντας, να σηκώσουν ξανά την τσακισμένη από την κρίση πατρίδα μας.

Δεν το έκανε όμως. Αντίθετα, ως άλλος χότζας, φρόντισε να καθησυχάσει τους αγρότες πως δεν θα τους φορολογήσει και τις... ευρωπαϊκές επιδοτήσεις! 

Ζητάμε συγνώμη από τις χώρες του τρίτου κόσμου, αλλά αυτά δε συμβαίνουν ούτε εκεί...»