Ο αξιότιμος πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών και τα αξιότιμα μέλη της διοίκησης της ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε καταγγέλλουν με δημόσια ανακοίνωσή τους την απόλυση του κ. Μάκη Θεοδώρου από την TRT.

Η συνδικαλιστική αλληλεγγύη αυτό επιβάλλει. Τα έωλα ωστόσο συμπεράσματα των αξιοτίμων κυρίας και κυρίων θέτουν σε σοβαρή αμφισβήτηση την αξιοπιστία τους. Συμπεραίνεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών ΗΕΘΣτΕ-Ε ότι «….στο τοπικό κανάλι (TRT) έχει αλλάξει προσφάτως η διοίκηση και επιχειρείται να στηθεί ένα σκηνικό συνεχούς πίεσης και ανασφάλειας στους χώρους εργασίας, με διάφορες παρεμβάσεις».

Αυτό προκύπτει ως απόσταγμα μιας συζήτησης και με τις δύο πλευρές; Ως ρεπορτάζ στον χώρο εργασίας ή αρκεί η αναφορά ενός ανθρώπου που δεν ελέγχει την πικρία του;

Βασικός κανόνας της δημοσιογραφίας είναι η διασταύρωση. Ουδείς εκ των αξιότιμων μελών της διοίκησης της Ένωσης Συντακτών επικοινώνησε μαζί μας μετά την απόλυση.

Στην κριτική για την αξιοπιστία του συνδικαλισμού μπορείτε να προσθέσετε και την αυτοκριτική. Ενδεχομένως να προκύψουν ενδιαφέροντα συμπεράσματα.