Έναρξη των παραστάσεων κάνει και πάλι η Κεντρική Σκηνή του «Θεάτρου Τεχνών» την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015, με την ξεκαρδιστική Κωμωδία - σε σύγχρονη Διασκευή- του Μολιέρου: 

                                     «Ο ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ».

Οι παραστάσεις του «Θεάτρου Τεχνών», θα αρχίσουν και πάλι, μετά την ολιγοήμερη αναβολή, λόγω της ασθένειας ηθοποιού.

Από τις πρώτες 4 παραστάσεις που είχαν πραγματοποιηθεί μετά την πρεμιέρα στις 12 Δεκεμβρίου, οι θεατές κατέκλεισαν την αίθουσα του Θεάτρου και φάνηκε αμέσως το μεγάλο και αυξανόμενο ενδιαφέρον για την πολύ όμορφη και πλούσια αυτή κωμωδία του Μολιέρου. 

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των παραστάσεων παραμένει σταθερά το ίδιο δηλαδή, κάθε: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, & ΣΑΒΒΑΤΟ, βραδινές στις 9 μ.μ. και κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ: Απογευματινή στις 7 μ.μ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι και αυτές πολύ προσιτές για το θεατρόφιλο κοινό με 8€ και 5€  το Φοιτ.- Παιδικό & Ανέργων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνήσουν στο: 2410- 534313, και να κλείσουν τις θέσεις τους για την ημέρα που επιθυμούν καθώς και για κάθε άλλη πληροφορία.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Πρόκειται για μια πολύ όμορφη και διασκεδαστική κωμωδία, για όλη την οικογένεια, όπου: «…Επί σκηνής, ξετυλίγονται, με κινηματογραφική ταχύτητα, πολλές  κωμικές και ξεκαρδιστικές καταστάσεις, με βασικό «καμβά» πάντα, τον «αταίριαστο», πλήν υποκριτικό «Γάμο» ενός νεόπλουτου…πλήν ταπεινής καταγωγής υπερήλικα, με την πανέμορφη…πλήν πολύ ζωηρή, κόρη, ενός ξεπεσμένου οικονομικά…πλήν «φαντασμένου», ζεύγους Αριστοκρατικής καταγωγής…..!!!»

Παίζουν οι ηθοποιοί:Εύα Τριανταφύλλου, Στέλιος Ντικούλης, Δημήτρης Τσατσανάκος, Βάννα Καταραχιά, Σμαράγδα Χατζή, Βασίλης Σακκάς, Κίμων Μπαχατίρογλου.