Ο Κώστας Πηλαδάκης σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο Βαγγέλης Πλεξίδας. Σε ανακοίνωσή του εξηγεί ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν δανειοδοτήθηκε γιατί έχει ίδια επωνυμία και ίδιο αριθμό μητρώου με την προηγούμενη. Δεν παραλείπει μάλιστα να αντικρούσει τις απειλές για ΣΔΟΕ, εισαγγελείς κ.λ.π. τονίζοντας με νόημα «κύριε Πλεξίδα προσέξτε μήπως αυτά τα «φουσκώματα» σας γυρίσουν μπούμερανγκ».

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει:

«Κύριε Πλεξίδα Έως σήμερα ακολουθήσαμε με κάθε νομιμότητα όλα τα προβλεπόμενα. Η δημοσιοποίηση του σκεπτικού της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ αναφέρει τα ίδια με αυτά της πρωτοβάθμιας. Εύκολα λοιπόν συμπεραίνει κάποιος ότι Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ είναι η «ύπαρξη 2 ΠΑΕ με την ίδια επωνυμία και τον ίδιο αρ. μητρώου (Ν.64), λόγω συμμετοχής του σωματείου και στις δύο ΠΑΕ με ποσοστό 10%», κάτι το οποίο αναφέρετε και στην απόφαση του 1ου βαθμού και σε αυτόν της έφεσης. Και εσείς και οι συνεργάτες είχατε τον χρόνο και γνωρίζατε ακριβώς τη «λεπτομέρεια» που έπρεπε να κατατεθεί στον φάκελο ώστε να μην υπάρξει θεμελιώδης παραβίαση του κανονισμού και να αποδειχτεί και στην ΕΠΟ ότι δεν υπάρχει νομική σχέση μεταξύ των δύο ΠΑΕ, κάτι που κατατέθηκε και στο Υπουργείο Ανάπτυξης και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Εάν λοιπόν καταθέτατε αυτά που έπρεπε η ομάδα θα είχε αδειοδότηση ακόμα και στον 2ο βαθμό χωρίς κανένα θέμα. Η συνεχής πρόθεσή σας να ανακαλύπτετε δικαιολογίες και προφάσεις εναντίωσης γίνονται για κάποιον άλλο λόγο που έως σήμερα δεν κατανοούμε. Για την ιστορία ποτέ δεν συναντήθηκα ή μίλησα με τον κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου και ει- δικά για το θέμα της ομάδας. Τα όσα αναληθή αναφέρετε είναι άλλος ένας μύθος σας -από τους πολλούς - πλασμένος στη φαντασία σας.

Υ.Γ κ. Ευάγγελε Πλεξίδα, όπως και στο παρελθόν, ιδρώσαμε από τις απειλές σας. Προσέξτε όμως μήπως αυτά τα «φουσκώματα» σας γυρίσουν μπούμερανγκ.