Οριστική είναι αποχώρηση Πλεξίδα από το τιμόνι της ΑΕΛ. Το ξεκαθαρίζει ο ίδιος με συνέντευξή του στην «Ελευθερία» διευκρινίζοντας ότι αν δεν βρεθεί αγοραστής θα την παραχωρήσει στο…Δήμο Λάρισας! 

Βέβαια, δεν έχει ανακοινώσει το τίμημα που ζητάει αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα μπορεί να παραχωρηθεί μόνο με ιδιωτικό συμφωνητικό καθώς πρέπει να περάσουν τρία χρόνια από τη μέρα που συστήθηκε η νέα ΠΑΕ. 

Ανέφερε συγκεκριμένα: «Ναι η απόφασή μου είναι τελεσίδικη, δεν μπορεί να βρίζει κανένας τη μάνα μου, να υπάρχουν διαρκώς πανό και να βρίζουν πάντα τους προέδρους της ΑΕΛ που βά-ζουν τα χρήματά τους. Πείτε μου υπάρχει κανένας πρόεδρος που να μην εξυβρίσθηκε στην ΑΕΛ; Από τους νεότερους μέχρι τους παλαιότερους. Μέχρι και τον αείμνηστο πρόεδρο της πρωταθλήτριας ΑΕΛ Στέλιο Καντώνια έβρισαν και έγραφαν στο σπίτι του συνθήματα όπως πληροφορήθηκα... Δεν μπορεί να συνεχισθεί αυτό...». 

- Σε περίπτωση που δεν βρεθεί αγοραστής λόγω της οικονομικής κρίσης και της αβεβαιότητας που υπάρχει τι θα κάνετε; «Αν δεν βρεθεί αγοραστής θα δώσω τις μετοχές στον Δήμο Λαρισαίων για να αναλάβει και εκείνος τις ευθύνες του. Εί- ναι ξεκάθαρη η απόφασή μου. Σήμερα (σ.σ. χθες) το 80% παικτών έχουν εξοφληθεί και μένει ένα υπόλοιπο που θα δοθεί τις επόμενες μέρες. 

-Δηλαδή αύριο (σ.σ. σήμερα) δεν υπάρχει καμία συνάντηση με τον τεχνικό κ. Σούλη Παπαδόπουλο.. «Όχι εγώ δεν ανακοίνωσα τίποτα. Πώς να υπάρχει συνάντηση. Θα περιμένω μέχρι 10-15 Ιουλίου και στη συνέχεια αν δεν βρεθεί αγοραστής η ομάδα θα πάει στον Δήμο. Δε θέλω να πω τίποτα άλλο» …