Το openmall.gr είναι το πρώτο ηλεκτρονικό εμπορικό κέντρο παρουσίασης καταστημάτων της Λάρισας, με δυνατότητα Online πωλήσεων και κρατήσεων.

Ο στόχος δημιουργίας του είναι να συγκεντρώσει  τα εμπορικά καταστήματα της Λάρισας που ασχολούνται με την εντατική λιανική σε μια τελευταίας τεχνολογίας πλατφόρμα, ώστε ο εν δυνάμει πελάτης που ενδιαφέρεται για τα προϊόντα αλλά δεν έχει χρόνο να επισκεφθεί το «φυσικό» κατάστημά ή είναι εκτός Λάρισας και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, να μπορεί να το κάνει ηλεκτρονικά ώστε να επιλέξει στοχευμένα  το προϊόν της αρεσκείας του, με αποτέλεσμα είτε την αγορά/κράτηση μέσω του ίδιου του openmall.gr είτε την επίσκεψη του στο κατάστημα. Επίσης δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν συνδυαστικά από πολλά καταστήματα ταυτόχρονα ώστε να διαμορφώσουνε το set της αρεσκείας τους.

Σκοπός του openmall.gr είναι η ενίσχυση του brand των συνεργαζόμενων καταστημάτων, η συνεχής υπενθύμιση της εμπορικής τους ταυτότητας, η παρουσία  τους σε ένα νέο εξελιγμένο, δυναμικό περιβάλλον, η διεύρυνση του πελατολογίου τους και η διείσδυση σε νέες αγορές εκτός της πόλης.

Καλές δουλειές...

Χ.Α.