Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για την παροχή Συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τους Εργοδότες με θέμα «Αξιολόγηση Προσωπικού» που διοργάνωσε το  Θεσσαλικό Κέντρο Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΘΕ.Κ.Α.Κ.Ε.) ως εταίρος του προγράμματος «Δημιουργώ»  η οποία έλαβε χώρα την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου στις 6μ.μ. στην κεντρική αίθουσα συνεδριάσεων του 2ου ορόφου του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης της Δράσης «Ειδικές Υπηρεσίες Συμβουλευτικής  προς τους Εργοδότες – Διασύνδεση με την αγορά εργασίας». Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε η κ. Σάρρου Παναγιώτα, μέλος του ΘΕ.Κ.Α.Κ.Ε.

Στην συνέχεια, ο ψυχολόγος και ειδικός στην Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας και Συμβουλευτική Εφήβων και Ενηλίκων κ. Βαϊόπουλος Αχιλλέας, ως κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης,  ανέπτυξε επιτυχώς το θέμα της «Αξιολόγησης  Προσωπικού». 

Τα κύρια σημεία που τονίστηκαν ήταν η εννοιολογική προσέγγιση της αξιολόγησης προσωπικού και η αξιολόγηση ως διαδικασία εκτίμησης εργασιακής απόδοσης και προσωπικής ανάπτυξης – Case Study ενώ έγινε και σύνδεση του προγράμματος «Δημιουργώ» με την αξιολόγηση. 

Η συζήτηση που προέκυψε μεταξύ των παρευρισκομένων και του ομιλητή υπήρξε εποικοδομητική και επικεντρώθηκε στους τρόπους αλλά και στις προϋποθέσεις βάσει των οποίων ένας επαγγελματίας ή μια εταιρεία προβαίνει στην αξιολόγηση προσωπικού.

Την ημερίδα παρακολούθησαν ωφελούμενοι της Δράσης, ενώ παρευρέθησαν  και ενδιαφερόμενοι πολίτες.

Η επόμενη εκδήλωση θα έχει ως θέμα τη Δημιουργική Απασχόληση και θα λάβει χώρα την Τρίτη 10/02/2015 στις 6 μ.μ. στο χώρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας.