Άλλα τρία μέλη της εγκληματικής ομάδας που λήστευε και χτυπούσε βάναυσα ηλικιωμένους στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το θάνατο μιας 95χρονης, έπεσαν στα χέρια της Ασφάλειας.

Μεταξύ αυτών, ένα ανήλικο αγόρι μόλις 16 χρόνων! Σε βάρος του ανήλικου και δυο ακόμη Ελλήνων ηλικίας 25 και 26 χρόνων, είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για τη συμμετοχή τους στη σπείρα των αδίστακτων κακοποιών και συνελήφθησαν ο ένας μετά τον άλλο στην Καρδίτσα. Είχε προηγηθεί η εξάρθρωση της συμμορίας την περασμένη Τρίτη και η σύλληψη άλλων τεσσάρων μελών της ηλικίας από 22 ως 32 χρόνων.

Από την ως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί τρεις ληστείες και δύο κλοπές από οικίες στην ευρύτερη περιοχή. Σε μια από αυτές, στις 4 Φεβρουαρίου, οι κακοποιοί διέρρηξαν το παράθυρο του σπιτιού μιας 95χρονης και τη φίμωσαν με ένα μαντήλι προκαλώντας τον ασφυκτικό θάνατό της, για να κλέψουν μια τηλεόραση!

Σε βάρος των συνολικά επτά δραστών ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, ανθρωποκτονία, ληστείες και διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία.

ΠΗΓΗ: protothema.gr