Mε την τελετή λήξης σήμερα στις 19:00 θα κλείσει το 4ο Διεθνές Θέατρο δρόμου Λάρισας. ΄Όλα τα σχήματα που το προηγούμενο διήμερο παρουσίασαν το μαγευτικό πρόγραμμά τους στην πλατεία ταχυδρομείου και τους πεζόδρομους της Λάρισας, τα σχήματα που έδωσαν χαρά και γέλιο στους Λαρισαίους που κατέκλυσαν τους χώρους των παραστάσεων, θα αποχαιρετήσουν μικρούς και μεγάλους με το καλύτερό τους πρόγραμμα: Μια βαθειά υπόκλιση και ένα ζεστό χαμόγελο.

Ένα ζεστό χαμόγελο από όλους, αφιερωμένο στο «χαμόγελο του παιδιού» με την παρουσία και των εκπροσώπων της οργάνωσης, οι οποίοι και θα μεταφέρουν, το κόλπο του ζογκλέρ, τους φωτεινούς κύκλους της φωτιάς των χορευτών, τα παιχνίδια με τα μπαλόνια, τους γελαστούς και αστείους ξυλοπόδαρους στα παιδιά του «χαμόγελου του παιδιού» που τόσο τα έχουν ανάγκη.

Στην κεντρική πλατεία λοιπόν αύριο 4 Οκτωβρίου από τις 19:00  θα στηθεί μια φαντασμαγορική γιορτή αφιερωμένη στο χαμόγελο του παιδιού με χορό από την ομάδα dance club και όλους τους καλλιτέχνες σε ένα πρόγραμμα που θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους.

Το 4ο Διεθνές Θέατρο δρόμου Λάρισας  με την τελετή λήξης αύριο Κυριακή στην Κεντρική πλατεία, γίνεται παρελθόν, αφήνοντας μας μια γεύση χαράς και ανεμελιάς, εφήμερης αλλά αναγκαίας, σ΄αυτούς τους δύσκολους και σκληρούς καιρούς που ζούμε όλοι και κυρίως τα παιδιά.

Οι «μικροί ήρωες» σε συνεργασία με την  πολιτιστική ομάδα της artfools , με τη στήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για άλλη μια χρονιά με εφόδια τον εθελοντισμό και τον ενθουσιασμό των ομάδων τους, πέτυχαν να στήσουν χώρους τέχνης μέσα στο δρόμο, που έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο από το σκληρό του τρεξίματος, της δουλειάς, του άγχους, και για κάποιους , του μόνιμου σπιτιού τους.Και το κυριότερο κατάφεραν να πείσουν και τους πλέον δύσπιστους ότι το θέατρο δρόμου δεν είναι «ένα πανηγυράκι» αλλά μια εφάμιλλη με τις άλλες, τέχνη, προσιτή στον κόσμο , ποιοτική, που δίνεται απλόχερα στο κοινό από τους καλλιτέχνες της.