Της Άννας Μανωλοπούλου σε σκηνοθεσία Κώστα Λαμπρούλη

με την Ανδρομάχη Μακρίδου

Τη δεύτερη χειμωνιάτικη παραγωγή του, «Το Φιλί» της Άννας Μανωλοπούλου σε σκηνοθεσία Κώστα Λαμπρούλη, παρουσιάζει το Θεσσαλικό θέατρο από τις 8 έως τις 13 Ιανουαρίου 2016, στο «Θέατρο του Μύλου».

Το «Φιλί του Ανέμου» (όπως είναι ο πλήρης τίτλος) είναι ένα ποιητικό έργο, γραμμένο από τη δημιουργό του για να παρουσιαστεί στη θεατρική σκηνή ως “ονειρόδραμα σε πράξη μία».

Διαποτισμένο από πάθος για ζωή, «το Φιλί» μεταφέρεται στη σκηνή ως ένας αλληγορικός μονόλογος όπου η ηθοποιός συνομιλεί με το χρόνο, πλάθοντας φευγαλέες εικόνες, σ' ένα βαθιά υπαρξιακό και συναισθηματικό έργο με φιλοσοφικές προεκτάσεις, που καταφέρνει όμως να παραμένει ανθρώπινο και ιδιαίτερα προσωπικό.

Ο Κώστας Λαμπρούλης έχοντας επιλέξει το ανέβασμα ενός απαιτητικού ποιητικού κειμένου, επιδιώκει μια σύγχρονη θεατρική προσέγγιση, όπου ο κυρίαρχος λόγος συναντά νέες εκφραστικές φόρμες και συνδιαλέγεται με τη μουσική, την κίνηση, την εικαστική εγκατάσταση και τις κινηματογραφικές εικόνες.

Τον μοναδικό ρόλο ερμηνεύει η Ανδρομάχη Μακρίδου, την πρωτότυπη μουσική υπογράφει ο Φίλιππος Ζούκας, την επιμέλεια της κίνησης η Δέσποινα Μπουνίτση, τα κοστούμια η Ελένη Ψύρρα, τα οπτικά μέσα η ομάδα «Life of Film» και το φωτισμό ο Μάκης Παπατριανταφύλλου.

Κρατήσεις και πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2410-533417.