«Ιστορία γράφουν οι παρέες» λέει σε ένα από τα τραγούδια του ο Σαββόπουλος.

Έτσι και μια μεγάλη παρέα στη Λάρισα θα συναντηθεί για να γράψει την δική της Χριστουγεννιάτικη ιστορία.

52 νέοι που πέρασαν στην παιδική τους ηλικία από την «εικαστική παιδική σκηνή» της Κάκιας Χαλήμαγα- Χατζή, παρουσιάζοντας διάφορα έργα για παιδιά, ενώνονται σήμερα στο κάλεσμα των γιορτινών εκδηλώσεων του Δήμου Λάρισας και παρουσιάζουν ένα χαρούμενο πρωτοχρονιάτικο έργο σε δύο παραστάσεις στο Δ.Ω.Λ. με ελεύθερη είσοδο, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού.

«Πρωτοχρονιάτικη Μαγεία»

Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους.

«Σε ένα μαγικό σκηνικό 52 νέοι (φοιτητές και πτυχιούχοι) φτιάχνουν ένα σύγχρονο παραμύθι που διακωμωδεί με τα σχόλια του σημερινές κοινωνικές στιγμές.

Όμορφες Παραμυθοκόρες προσπαθούν να φτιάξουν ένα καινούργιο παραμύθι όταν σπάζει ο μαγικός καθρέπτης της μητριάς της Χιονάτης και τα κομμάτια του σκορπίζονται σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας διάφορες καταστάσεις.

Η κλασσική ερώτηση: για το ποια είναι η πιο όμορφη στον κόσμο, αντικαθίσταται με την ερώτηση : για το ποιος είναι ο πιο αγαπητός.

Στο τέλος του παραμυθιού τα κομμάτια του καθρέπτη ενώνονται με την βοήθεια των Μάγων και του κοινού , μα κάτι λείπει για να συμπληρωθεί η εικόνα του πιο αγαπητού σε όλο τον κόσμο.

Ένα κεφάτο τραγούδι και μια μαγική εικόνα με 52 άτομα στη σκηνή δημιουργούν ένα απρόσμενο τέλος όλο συγκίνηση.»

Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στο ΔΩΛ, η Εικαστική Παιδική Σκηνή της Κάκιας Χαλήμαγα- Χατζή με 52 ενήλικες παρουσιάζει το έργο: «Πρωτοχρονιάτικη Μαγεία» σε δυο παραστάσεις:5:30 και 8:00 μ.μ. ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι της Κάκιας Χαλήμαγα- Χατζή. 

Παίρνουν μέρος: Άννα Μανιάτη-Λένα Χαϊδούτη- Βίκυ Μπανιά-Ντίνα Μπαργιώτα-Ανθή Σκούπρα-Μάρω Τσάτσαρη-Ολυμπία Καλαμπαλίκη-Αργυρώ Μανώλη- Λιάνα Δάκτυλα-Ηλιάνα Μιχαλούδη- Ρία Τριανταφύλλου- Εύη Νάνη--Νικολέτα Λάκα-Σοφία Ζήση-Ειρήνη Ρεμπάπη-Άννα Πολύζου-Μαριλένα Τσιαμούρα-Ιωάννα Τσιαμούρα-Άννα Σάπκα-Βασιλίνα Κουλιού-Θεοδώρα Σούκια-Θάλεια Σακκαλή-Ευαγγελία Κωτούλα-Μυρσίνη Παναγάκη.-Αλεξάνδρα Αγοραστού- Μαριάννα Αχταροπούλου-Αγγελίνα Πολύζου Αργυρώ Συρμακέζη- Χρύσα Δαούλα-Μυρτώ Χαρούλη- Βάσια Χαρούλη- Δανάη Ξανθοπούλου-Ευτυχία Χατζηγρίβα- Μαρία Γεροντοπούλου-Κωνσταντίνα Μανιάτη-Νικολέτα Νούλα- Ελίνα Γρυπάρη-Ηρώ Γουτούλη- Αριστέα Λαχανά-Έλενα Πιτσίλκα- Αθανασία Βαρσάμη- Μαρία Ξένια Καλλιώρα-Φένια Τσαδήμα – Ισμήνη Λαρίση- Ελένη Καραδήμου-Δημήτρης Λειβαδιώτης- Μάριος Παπανικολάου – Δάκης Μάγκος- Μιχάλης Σάπκας και Γιώργος Παπαδόπουλος