Με μια ακόμη διάκριση έκλεισε το 2014 για την οικογένεια οίνων της Ραψάνης της Οινοποιίας Tsantali. Ειδικότερα, η ετικέτα RAPSANI GRANDE RESERVE εσοδείας 2008 ανακηρύχτηκε ως το «κρασί της χρονιάς» με 94 βαθμούς από το TIFFANY’s Wine & Spirits, έναν από τους πλέον καταξιωμένους ανεξάρτητους retailers της Αμερικής.

Η διάκριση από το TIFFANY’s Wine & Spirits συνέπεσε με την πρώτη προβολή ενός ντοκιμαντέρ για τη Ραψάνη και τον Όλυμπο στο γαλλογερμανικό κανάλι ARTE, από τα κορυφαία ευρωπαϊκά τηλεοπτικά δίκτυα αφιερωμένα στον πολιτισμό και τις τέχνες, το οποίο παρουσίασε τους οίνους ΡΑΨΑΝΗ TSANTALI.  

Το εντυπωσιακό κλείσιμο του 2014 για τους ΠΟΠ οίνους της Ραψάνης, επιβραβεύει την προσπάθεια της οικογένειας Τσάνταλη η οποία συνεχίζει να ανοίγει δρόμους για την ανάπτυξη και προώθηση της περιοχής.

Ξεκινώντας με τη στρατηγική επένδυση που οδήγησε στην αναβίωση του αμπελώνα στη δεκαετία του 90, σήμερα το όνομα «RAPSANI» είναι ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα οινικά BRANDS της Ελλάδας διεθνώς, με συνεχώς αναπτυσσόμενη καταναλωτική πιστότητα (consumer loyalty) σε απαιτητικές αγορές όπως ο Καναδάς.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αξιολόγηση των κρασιών-υποψηφίων για τον τίτλο του TIFFANY’s Wine & Spirits γίνεται από μια επιλεγμένη ομάδα οινοδημοσιογράφων και επαγγελματιών του κλάδου με επικεφαλής τον Saad Mandwee. Εις υγείαν…