Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, στο πλαίσιο της οργάνωσης της ταξικής αλληλεγγύης σε άνεργους, άπορους συναδέλφους που έχουν οξυμένο πρόβλημα επιβίωσης, συγκεντρώνει από εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες, αλλά και από φορείς και επιχειρήσεις:

Α)  Τρόφιμα μακράς διάρκειας (λάδι, όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, φρυγανιές, διάφορα τρόφιμα σε κονσέρβες, κ.α)

Β) Φάρμακα που διατηρούνται εκτός ψυγείου, κυρίως (αντιυπερτασικά, αντιβιοτικά, αντιφλεγμονώδη, παυσίπονα, για διαβητικούς, για χρόνιες παθήσεις, κ.α).

Η παράδοση των παραπάνω ειδών γίνεται στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, και τις ώρες 9 π.μ έως 2 μ.μ και 6.30 – 8.30 μ.μ.

Ότι συγκεντρώνεται διατίθεται κατά προτεραιότητα ανάλογα με τις ανάγκες και φυσικά σε ποσότητες που είναι δυνατό να δωθούν, μέσω της καταγραφής που κάνουν τα Σωματεία και οι Λαικές Επιτροπές σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη (άποροι, άνεργοι, απλήρωτοι, κλπ).

Μέχρι τώρα υπάρχει ανταπόκριση και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα Σωματεία ΠΕΤ-ΟΤΕ, ΕΕΤΕ-ΟΤΕ και τους εργαζόμενους του ΟΤΕ Λάρισας, που εισέφεραν το ποσό των 530 ευρώ γι’ αυτόν το σκοπό, το Αστικό ΚΤΕΛ και μεμονωμένους εργαζόμενους και συνταξιούχους.

Ωστόσο οι ανάγκες είναι μεγάλες και θα χρειαστεί να συμβάλουν όλα τα σωματεία και όσο το δυνατόν περισσότεροι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι.