Τα εσώψυχα του έβγαλε χθες ο Λαρισαίος δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του στον Αντένα, με αφορμή μια συζήτηση για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.  

Ο παρουσιαστής πήρε θέση,  επιμένοντας στην άποψή του ότι ένα παιδί πρέπει να μεγαλώνει με μία μητέρα κι έναν πατέρα- και να βγάλει από μέσα του το δικό του τραύμα από τον χωρισμό των γονιών του.

«Βγαίνουν οι ψυχολόγοι όλοι και λένε ότι είναι καλύτερο να χωρίζουν οι γονείς. Ρώτα εμένα που είμαι παιδί χωρισμένων γονιών και δεν το έχω ξεπεράσει ποτέ. Τα παιδιά ποτέ δεν θέλουν να χωρίσουν οι γονείς τους. Ποτέ! Εγώ δεν το έχω ξεπεράσει. Χώρισαν άσχημα οι γονείς μου και δεν το έχω ξεπεράσει ποτέ! Κι όλα τα κόμπλεξ που έχω και κουβαλάω στη ζωή μου τα κουβαλάω εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Όταν κάνεις παιδιά, βάζεις τον εαυτό σου πίσω, τρως τα σκατά σου και είσαι για τα παιδιά σου, γιατί τα παιδιά είναι το κέντρο του κόσμου. Η δική μου ηθική και η δική μου προσέγγιση αυτή είναι και δεν με ενδιαφέρει τι λένε όλοι οι ψυχολόγοι του κόσμου», είπε χωρίς καμία περιστροφή.

Πώς να του δώσεις άδικο…