Μετά τον... δημόσιο τσακωμό του με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη, ο Άδωνις Γεωργιάδης επανήλθε στο θέμα "Λάκης Λαζόπουλος", επιτιθέμενος και στον Ευριπίδη Στυλιανίδη (ο οποίος στηρίζει την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη) όχι μόνο γιατί πήγε να δει την παράσταση του Λαζόπουλου, αλλά και γιατί «περίμενε στην ουρά για να φωτογραφηθεί μαζί του».

"Δεν είναι ότι πήγαν στην παράσταση του Λάκη αυτό να πεις γούστο τους καπέλο τους, είναι ότι κάθονταν και στην ουρά να φωτογραφηθούν, μη χάσουν και δεν φωτογραφηθούν με το Λάκη", είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας το πρωί της Τρίτης (15.12.2015) στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, εκφράζοντας μάλιστα και την άποψη πως ο Λάκης Λαζόπουλος "είναι ό,τι χειρότερο έχει συμβεί στην Ελλάδα".

Και συνέχισε λέγοντας πως το πρόβλημά του είναι πως ο Λάκης Λαζόπουλος "έβριζε τις οικογένειές μας. Τα παιδιά μας και τις γυναίκες μας. Τα παιδιά και τις γυναίκες του πρωθυπουργού της ΝΔ, ακόμα και του Κώστα Καραμανλή την εποχή που ήταν ο Καραμανλής πρωθυπουργός".

Σύμφωνα μάλιστα με τον Άδωνι Γεωργιάδη "κάποια στιγμή στη ζωή υπάρχουν και όρια". "Και εγώ θα το πω ευθέως: Όσοι πιστεύουν ότι πρέπει οι νεοδημοκράτες να πηγαίνουμε και να χαϊδεύουμε το Λάκη να ψηφίσουν Μεϊμαράκη τον οποίο στηρίζει ο κ. Στυλιανίδης και ο κ. Ιωαννίδης. Όσοι πιστεύουν ότι δεν πρέπει να πηγαίνουν στο Λάκη να ψηφίσουν Άδωνι Γεωργιάδη", ανέφερε.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας συνέχισε με επίθεση στον Σάκη Ιωαννίδη (σε συνέχεια εκείνης του περασμένου Σαββάτου) διερωτώμενος: "Γιατί προεκλογικά ο Σάκης Ιωαννίδης δεν με βοήθησε να αναδείξουμε το θέμα των 3 εκατ. ευρώ που είχε βγάλει ο Λαζόπουλος στο εξωτερικό;". Απαντώντας δε στα... καρφιά του Σάκη Ιωαννίδη για κάποιους που "ήρθαν μόλις χθες στην παράταξη", ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: "76.000 σταυρούς πήρα, πόσες εξετάσεις να δώσω πια στη Νέα Δημοκρατία;".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO