Σε ολιγόλεπτη καταδίωξη οδήγησε η προσπάθεια των επιβατών ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου να αποφύγουν το μπλόκο αστυνομικών σε περιοχή της Κατερίνης για να μην συλληφθούν με κλοπιμαία. Όμως, λίγο αργότερα ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Στο αυτοκίνητο, που κατασχέθηκε ως μέσο εγκληματικής δραστηριότητας, βρέθηκαν 227,40 ευρώ που προέρχονταν από κλοπές, ένα κινητό και εργαλεία διάρρηξης. Στην Ασφάλεια Κατερίνης όπου προσήχθησαν οι τρεις Έλληνες ηλικίας 22, 36 και 38 χρόνων, διαπιστώθηκε ότι λίγες ώρες νωρίτερα είχαν διαρρήξει τέσσερα σταθμευμένα οχήματα στις περιοχές του Πλαταμώνα και του Λιτόχωρου και είχαν κλέψει συνολικά 260 ευρώ, τρία κινητά, καθώς και προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα των ιδιοκτητών τους.

Η προανάκριση αποκάλυψε ότι το τελευταίο δεκαήμερο οι δράστες είχαν παραβιάσει άλλα επτά οχήματα στις περιοχές του Λιτόχωρου, της Λεπτοκαρυάς, του Κορινού και του Νέου Παντελεήμονα, από τα οποία είχαν αρπάξει συνολικά 2.995 ευρώ, τρία κινητά, ένα tablet και προσωπικά αντικείμενα! 

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, ενώ διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 22χρονου εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Κατερίνης για άλλες περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών. Οι έρευνες συνεχίζονται για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης τους.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ