Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που μετρά τρεις νίκες κόντρα σε Τρίκαλα, Πανσερραϊκό και Ζάκυνθο, θα επιδιώξει η ΑΕΛ, η οποία το μεσημέρι του Σαββάτου αγωνίζεται στην έδρα των Χανίων.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν υπολογίζει στο «πρώτο κανόνι» της ομάδας, τον Ματθαίο Μαρουκάκη, που έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και επιλέχθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς του Σαββάτου. Εκτός παραμένουν επίσης οι Πάτο και Ναγιάρ, με τον επιθετικό να αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις ακόμα από τον τελευταίο τραυματισμό του. Από την άλλη, ο Ναγιάρ επέστρεψε πρόσφατα στις προπονήσεις μετά από μέρες σε «καραντίνα» λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, ωστόσο δεν περιλαμβάνεται στην αποστολή που ταξιδεύει στην Κρήτη.

Στο «στρατόπεδο» των Κρητικών επικρατεί προβληματισμός μετά την συντριβή με 3-0 από την Λαμία την τελευταία αγωνιστική, αποτέλεσμα που αφήνει τον ΑΟΧ με 16 βαθμούς και επικίνδυνα κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από τον ΟΤΕ.

Η αποστολή που ανακοίνωσε η ΑΕΛ:

Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Βέρτζος, Νικολακάκης, Μασούρας, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Μπουντόπουλος, Κρητικός, Ουρτάδο, Ροβίθης, Κουτσιανικούλης, Καπός, Μπόγιοβιτς