Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Τεχνικής Κολύμβησης 2015 που διεξήχθη στο Έγκερ της Ουγγαρίας υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας  (CMAS) την 28η Φεβρουαρίου και την 1η Μαρτίου, με τη συμμετοχή αθλητών από 20 χώρες, συμμετείχαν οι αθλητές του «Α.Ο. ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ – ΤΙΤΑΝΕΣ» Βασίλης Μητάκος και Δήμητρα Παπανικολάου, τους οποίους συνόδευε ο διακεκριμένος προπονητής τους Βασίλης Σταύρου.

   Την 1η θέση και ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στα 1.500 μέτρα επιφανείας, την 4η θέση στα 800 μέτρα επιφάνειας και την 15η στα 200 μέτρα επιφάνειας στην κατηγορία γυναικών κάτω των 18 ετών κατέλαβε η δεκατετράχρονη Δήμητρα Παπανικολάου, ενώ την 13η θέση στα 50 μέτρα επιφάνειας και την 17η θέση στα 50 μέτρα άπνοη στην κατηγορία ανδρών άνω των 18 ετών κατέλαβε ο δεκαοκτάχρονος Βασίλη Μητάκος, καταρρίπτοντας και οι δύο τα ατομικά τους ρεκόρ και εντυπωσιάζοντας με την παρουσία τους.

   Ο Βασίλης Μητάκος δήλωσε: «Ήταν μοναδική εμπειρία. Αγωνισθήκαμε με αθλητές παγκοσμίου επιπέδου, βελτιώσαμε τις επιδόσεις μας, χάρη στη σκληρή προσπάθειά μας και την άριστη επιστημονική κατάρτιση και την διαρκή στήριξη του προπονητή μας Βασίλη Σταύρου. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με μεγαλύτερη διάθεση και ετοιμαζόμαστε για το Χειμερινό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 21 και 22 Μαρτίου.»

   Η Δήμητρα Παπανικολάου δήλωσε : «’Ηταν μια μοναδική εμπειρία για μένα στην ηλικία των δεκατεσσάρων μόλις ετών να συμμετέχω σε αγώνες παγκόσμιας εμβέλειας με παγκόσμιους πρωταθλητές. Το χρυσό μετάλλιο και οι διακρίσεις μου ήταν αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς και συνεργασίας του προπονητή μας Βασίλη Σταύρου και της Διατροφολόγου μου Γεωργίας Μαυρογιάννη, που στηρίζουν καθημερινά την προσπάθειά μου. Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν για μένα το πιο ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσω.»