Αήττητη κατάφερε να παραμείνει σε όλα τις τα φιλικά παιχνίδια η ΑΕΛ, κάτι που για να γίνει και χθες κόντρα στον Πανσερραϊκό χρειάστηκε μία… επική ανατροπή.

Για ένα ακόμα παιχνίδι η ΑΕΛ ήταν καλή, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Ανδρούτσου, αλλά η ομάδα των Σερρών ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο 40ο λεπτό. Και, ενώ όλα έδειχναν πως θα έσπαγε το αήττητο της ΑΕΛ στο δεύτερο παιχνίδι των «βυσσινί» στο ARENA, οι παίκτες της Λάρισας είχαν άλλη άποψη. Στο 85’ ο Μαρουκάκης και στο 90’ ο Λαμπρόπουλος με υπέροχο σουτ έκαναν την ανατροπή, την οποία οι 2.500 φίλαθλοι της ΑΕΛ που έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο χθες, θα έχουν να θυμούνται για καιρό. O Ράτκο Ντόστανιτς παρέταξε την ομάδα με το γνώριμο 4-3-3, αλλά με τη συμπλήρωση της ώρας άλλαξε τη διάταξη των παικτών σε 4-4-2, σχήμα που τελικά έφερε την ανατροπή.

Στη μνήμη του Μητσιμπόνα

«Ο Γιώργος Μητσιμπόνας υπήρξε ηγέτης της ΑΕΛ, πρότυπο ποδοσφαιριστή και οικογενειάρχη. Θα μείνουν αξέχαστες οι στιγμές που προσέφερε στους φίλους της ΑΕΛ και οι επιτυχίες του με την ομάδα της δεκαετίας του '80». Με τα λόγια αυτά ξεκινά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ για την χθεσινή επέτειο θανάτου του Γιώργου Μητσιμπόνα. Η ΠΑΕ μνημόνευσε τον άσο της ΑΕΛ και πριν τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό προκαλώντας το χειροκρότημα όσων βρίσκονταν στις εξέδρες του γηπέδου.

Φιλικό και με Πιερικό

Πριν την έναρξη του αγώνα ανακοινώθηκε και το επόμενο φιλικό της ΑΕΛ, το οποίο θα είναι κόντρα στον Πιερικό την προσεχή Τετάρτη στην Κατερίνη.

Οι συνθέσεις

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης (46′ Ξενοδόχοβ), Νικολακάκης (69′ Μασούρας), Μονιάκης (64′ Κοντοχρήστος), Κομεσίδης, Βέρτζος (69′ Γιοβάνοβιτς), Αναστασόπουλος (64′ Χοτζαλι), Μπανούσης (81′ Χάμος), Ναγιάρ (74′ Κρητικός), Ροβίθης (64′ Πάτο), Μποντόπουλος (74′ Λαμπρόπουλος), Μαρουκάκης.

Πανσερραϊκός (Κώστας Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Περπερίδης, Ιωαννίδης, Κούκολης, Βοσκόπουλος, Ρούτσης, Ατματζίδης, Τσιμίκας, Αγγελούδης, Μπεριάν, Πόποβιτς.

Αγωνίστηκαν και οι: Κιοσέ, Παπαστεργίου, Προβατίδης, Ραμίρεζ, Καψάλης, Βιτλής, Ανδρέου, Στεργιανός, Κοσμίδης.

*Φωτογραφία από larissasportnews.gr