Πανέτοιμη και με καλή ψυχολογία είναι η ΑΕΛ για τον σημερινό αγώνα με τη Ζάκυνθο.

Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων που είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας και δεν είχε επιτρέψει ούτε στη συνδρομητική τηλεόραση να φτάσει στο νησί, θα πραγματοποιηθεί τελικά.  Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το OTE Sport 5 HD. 

Η δεκαοκτάδα της αποστολής είναι η εξής: Αποστολίδης, Πατσογεώργος, Μουλόπουλος, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κουρτεσιώτης, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Σουάνης, Bojovic, Γιάντσης, Eliomar, Μπλέντι, Billa, Κοντοδήμος, Λύρας.

Διαιτητής

Ο διαιτητής, Συμεών Κοσικίδης, από τον σύνδεσμο Αθηνών θα είναι ο «άρχοντας» του εκτός έδρας αγώνα της ΑΕΛ με τη Ζάκυνθο που θα γίνει σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου. Βοηθοί του θα είναι ο Δημήτρης Σαμοΐλης από τον ίδιο σύνδεσμο και ο Σταύρος Λαμίας από την ένωση Μεσσηνίας. Τέταρτος θα είναι ο Γεώργιος Μπλάνας επίσης από την Μεσσηνία και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γεώργιος Σταθόπουλος από την Ε.Π.Σ. Αχαίας.

Τέλος από τη Ζάκυνθο ο Φωτιάς

Εκκαθαρίσεων συνέχεια για τη Ζάκυνθο καθώς μετά τους Νινιό, Νικολέτο και Καραογλανίδη, παρελθόν από τις τάξεις των νησιωτών αποτελεί και ο Λάζαρος Φωτιάς. Ο νεαρός αμυντικός κατέθεσε προσφυγή εναντίον των «κυανοκίτρινων», προκειμένου να μείνει ελεύθερος.

Από την πλευρά της η διοίκηση των νησιωτών, και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος Στέλιος Γούναρης, καταβάλει προσπάθειες προκειμένου ο Φωτιάς να αποσύρει την προσφυγή του και να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο εν λόγω παίκτης πάντως σε περίπτωση που τελικά μείνει ελεύθερος, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συζητήσεις και σε προφορική συμφωνία και το μόνο το οποίο απομένει, είναι να πάρει την ελευθέρας του από τους νησιώτες προκειμένου να υπογράψει και επίσημα συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλούς.