Και επισήμως στη σεζόν 2015-16 μπαίνει από σήμερα η ΑΕΛ, εγκαταλείποντας την περασμένη χρονιά που της άφησε γλυκόπικρη γεύση, καθώς δεν έπιασε τον στόχο της 3ης θέσης στα play off, ενώ αποκλείστηκε στο πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος χάνοντας από τον "αιώνιο" αντίπαλο Ολυμπιακό Βόλου. 

Η πρώτη προπόνηση των παικτών των "βυσσινί" - όσων τουλάχιστον έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα - θα λάβει χώρα σήμερα το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων. Εκεί, ο νέος προπονητής Ράτκο Ντόστανιτς θα δει για πρώτη φορά συγκεντρωμένους 19 από τους παίκτες της ΑΕΛ, αναλύοντάς τους το πλάνο του και τους στόχους για την ομάδα στο νέο ξεκίνημα. Ακόμα, από σήμερα θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις των παικτών, ώστε να διαπιστωθεί η φυσική κατάσταση του καθενός ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Απών για τυπικούς λόγους θα είναι ένας εκ των βασικών πυλώνων της επίθεσης της ΑΕΛ, ο Μίλαν Μπόγιοβιτς, καθώς η βίζα του Σέρβου έχει λήξει και είναι θέμα λίγων ημερών να ανανεωθεί προκειμένου ο επιθετικός να ενσωματωθεί στο ρόστερ.

Την Τρίτη η επίσημη "πρώτη"

Μπορεί σήμερα στα Δένδρα να μην επιτρέπεται η προσέλευση του κόσμου, ωστόσο, αυτή αναμένεται να γίνει μαζικά την προσεχή Τρίτη, καθώς στις 7 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η επίσημη πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ στο AEL FC ARENA

Η ομάδα θα συνεχίσει τις προπονήσεις στη Λάρισα μέχρι τις 4 Αυγούστου και στη συνέχεια για δέκα περίπου μέρες θα μεταβεί στο Καρπενήσι για να πραγματοποιήσει το πρώτο μέρος της προετοιμασίας. Στην Ευρυτανία η ΑΕΛ θα δώσει και κάποια φιλικά παιχνίδια με ομάδες που θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο.