Να παραμείνει αήττητη και στην κορυφή της βαθμολογίας θέλει σήμερα η ΑΕΛ, που στις 6 το απόγευμα υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα στο AEL FC ARENA. 

Στις τάξεις των "βυσσινί" επικρατεί ανακούφιση με την ανάκληση της ποινής που είχε επιβληθεί από την ΕΠΟ και έτσι σήμερα οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν κανονικά να δώσουν το παρών στο γήπεδο για να στηρίξουν τους παίκτες και να δουν τον αγώνα, δεδομένου ότι δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη. 

Εκτός από τον αγώνα, οι φίλοι της ΑΕΛ μπορούν να μεταβούν στο γήπεδο για έναν καλό σκοπό, ώστε να προσφέρουν ρούχα και είδη τα οποία θα δοθούν στους πρόσφυγες. 

«Μην ξεχνάμε τον ιερό σκοπό της ημέρας. Όλοι έχουμε μαζί μας ένα ρούχο, ένα φάρμακο κι ένα παιχνίδι για τους συνανθρώπους μας τους πρόσφυγες και τα παραδίδουμε μπροστά από τον χώρο της μπουτίκ του AEL FC ARENA στους ανθρώπους των υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων (15:00-18:00)» αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετική μήνυμα που έχουν αναρτήσει οι «βυσσινί» στον λογαριασμό της ομάδας στο facebook.

H αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Νικολακάκης, Βέρτζος, Κομεσίδης, Μασούρας,  Μονιάκης,  Κοντοχρήστος,  Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Ναγιάρ, Λαμπρόπουλος, Μπουντόπουλος, Πάτο, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Καπός, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης.