Ευχάριστα νέα για την ΑΕΛ και τις υπόλοιπες ομάδες της Football League που βρίσκονται υπό καθεστώς επιτήρησης, καθώς η ΕΠΟ έλαβε την απόφαση οι σύλλογοι αυτοί να μπορούν να κάνουν δύο μεταγραφές την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, υπό συγκεκριμένους όρους όμως.

Στην ΑΕΛ έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες ενίσχυσης της ομάδας και σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΠΑΕ οι “βυσσινί” θα κινηθούν για δύο παίκτες στην χειμερινή περίοδο των μεταγραφών.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αυτοί πρέπει αναγκαστικά να ταιριάζουν στα κριτήρια τα οποία έχουν υποβληθεί στους "βυσσινί", να είναι δηλαδή ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές (όσοι αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική ή στις τοπικές κατηγορίες), να είναι κάτω των 24 ετών και Έλληνες. Παρά τους περιορισμούς η ΑΕΛ διαθέτει στο προπονητικό της τιμ αρκετούς ανθρώπους που γνωρίζουν άπταιστα τις συγκεκριμένες κατηγορίες ενώ και το ηλικιακό δεν θεωρείται πρόβλημα από τη στιγμή που όλη η ομάδα χτίστηκε από το καλοκαίρι πάνω στο χαμηλό μέσο όρο των ποδοσφαιριστών.

Όσο αναφορά το προφίλ των ποδοσφαιριστών αυτών, σύμφωνα με πληροφορίες ο στόχος είναι να αγωνίζονται στην μεσαία γραμμή και να έχουν παραστάσεις από την Σούπερ Λιγκ.

Σημειώνεται τέλος πως θα δοθεί παράταση μίας βδομάδας στις ομάδες με αυτούς τους περιορισμούς από την ΕΠΟ για την ολοκλήρωση των μεταγραφών κάτι που δίνει περισσότερο χρόνο στους ανθρώπους της ΑΕΛ για την καλύτερη ενίσχυση της ομάδας.