Η Λάρισα, μπορεί να βρίσκεται στην τρίτη θέση, του βαθμολογικού πίνακα της Football League, τα προβλήματα, όμως είναι τεράστια.

Στις 7 Ιανουαρίου, οι βυσσινί υποδέχονται την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η προετοιμασία δεν διεξάγεται με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Προπονητής δεν έχει βρεθεί μετά την παραίτηση του Θωμά Γράφα. Τις προπονήσεις επιβλέπει ο υπηρεσιακός προπονητής Σάκης Αναστασιαδης.

Το βασικότερο πρόβλημα, είναι ο αριθμός των ποδοσφαιριστών. Στην ομάδα έχουν απομείνει μόλις 17 ποδοσφαιριστές. Τις προηγούμενες μέρες έγινε μια εκκαθάριση, με ποδοσφαιριστές που για διάφορους λόγους δεν υπολογίζονταν. Είναι αυτονόητο, ότι θα γίνουν προσθήκες, αλλά είναι άγνωστο πότε θα γίνει και ποιοι θα την πράξουν

Το ενδεχόμενο, αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς είναι σοβαρό. Είναι σε εκκρεμότητα η συνάντηση του Βαγγέλη Πλεξίδα, με τον Κώστα Σούκο, που θα θέλει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της Λάρισας. Η συνάντηση αναβλήθηκε λόγω σοβαρού οικογενειακό προβλήματος του Σούκου.

Στην προπόνηση του Σαββάτου(27/12) πήραν μέρος μόλις 15 ποδοσφαιριστές καθώς οι Περίκο και Μπιλά, είχαν μια μέρα παραπάνω άδεια. Και οι ποδοσφαιριστές που έχουν απομείνει, περιμένουν τις εξελίξεις.