Να σημειώσει τη δεύτερη σερί νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στο AEL FC ARENA και να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος της Football League θέλει σήμερα η ΑΕΛ.

Οι "βυσσινί" υποδέχονται τον Πανελευσινιακό με σύσσωμους τους φίλους της ομάδας να περιμένουν μία ακόμα νίκη και καλή εμφάνιση μετά το εμφατικό 3-0 της πρεμιέρας σε βάρος της Λαμίας, η οποία χθες νίκησε τον Παναιγιάλειο με 1-0 στην έδρα της.

Κόντρα στην ομάδα της Ελευσίνας (16:00) ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σεμπαστιάν Ναγιάρ, καθώς στην προθέρμανση του αγώνα με τη Λαμία το περασμένο Σάββατο τραυματίστηκε και τέθηκε εκτός δράσης. Βέβαια, το κενό που άφησε στα χαφ κάλυψε με επιτυχία ο Λαμπρόπουλος, ο οποίος κλήθηκε να αγωνιστεί βασικός την τελευταία στιγμή. Επίσης, απών για δεύτερο σερί παιχνίδι θα είναι και ο Αντώνης Καμπλιώνης. Ο Τρικαλινός άσος εκτίει την ποινή δύο αγωνιστικών που «κουβαλά» από το περασμένο τελευταίο παιχνίδι με τη φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα, στο οποίο αντίκρισε τη δέκατη συνολικά κίτρινη κάρτα, όπερ και συνεπάγεται τιμωρία δύο αγωνιστικών ανεξαρτήτως κατηγορίας και σεζόν (πέρυσι ο ΑΟΤ έπαιζε στη Γ’ Εθνική).

Εκτός αποστολής έμεινε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, καθώς είναι ακόμα πίσω σε φυσική κατάσταση, ενώ αντιθέτως στο γήπεδο θα βρίσκεται ο Μίλαν Μπόγιοβιτς.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια του αγώνα μόνο από τα γραφεία της ΑΕΛ στην κεντρική πλατεία μέχρι τη 1 μετά το μεσημέρι.

Σήμερα η εκλογή του ΔΣ

Για τις 12 το μεσημέρι πριν τον αγώνα έχει οριστεί η πρώτη συνεδρίαση των νέων μετόχων της ΑΕΛ, κατά την οποία θα εκλεγεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ.