Αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης για την Τρίπολη η αποστολή της ΑΕΛ ενόψει του αυριανού αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος στο "Θ. Κολοκοτρώνης" ενάντια στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς μπροστά στη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα και λόγω του 0-3 που δίνει μεγάλο προβάδισμα στον Αστέρα για την πρόκριση, απόρροια των εκτός έδρας γκολ, αποφάσισε να αφήσει στη Λάρισα πολλούς από τους βασικούς παίκτες των "βυσσινί". Φυσικά, επειδή κανείς δεν θέλει να επαναληφθεί ό,τι έγινε με την ΑΕΚ, όταν η ΑΕΛ παρέταξε πολλούς νέους για πρώτη φορά με συνέπεια να χάσει με 0-5, αναμένεται να αγωνιστούν και κάποιοι από τους βασικούς. Εξάλλου στην ΑΕΛ δεν πηγαίνουν για... τουρισμό στην Αρκαδία, αλλά θέλουν να αγωνιστούν αξιοπρεπώς και να εξαντλήσουν τα περιθώρια πρόκρισης, ξέροντας βέβαια πως αυτά είναι πολύ στενά. 

Η αποστολή που ανακοινώθηκε είναι η εξής:

Καβουσάκης, Πατσιογιώργος, Νικολακάκης, Μανακούσιος, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης, Κοντοχρήστος, Χάμος, Αναστασόπουλος,  Μπουντόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ροβίθης, Κρητικός, Μαρουκάκης, Καπός, Χοτζάλι