Παρουσιάστηκαν στον κόσμο της ΑΕΛ τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας Βασίλης Ρέντζας και Αλέξανδρος Ζέρης σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΠΑΕ το πρωί της Δευτέρας.

Ο Θωμάς Κυπαρίσσης καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές και εξέφρασε την πεποίθησή του πως αμφότεροι θα βοηθήσουν στον στόχο της ανόδου. Ερωτηθείς για το αν θα υπάρξει και κάποια μεταγραφή επιπλέον, ο τεχνικός διευθυντής των «βυσσινί» σημείωσε πως υπάρχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις πια. «Θέλω να καλωσορίσω δύο νέους ποδοσφαιριστές. Ο Βασίλης Ρέντζας είναι δίπλα μου και υπέγραψε για 2,5 χρόνια στην ομάδα της ΑΕΛ.

Όλοι εδώ ξέρουν το πέρασμά του. Εγώ θέλω να τον καλωσορίσω και πάλι εύχομαι και ο ίδιος να αφομοιώσει το τρόπο παιχνιδιού του και να πετύχουμε τους στόχους. Εύχομαι να είναι υγιής και μετά να προσφέρει όσα ονειρεύεται. Μετά από τις συζητήσεις που κάναμε κατάλαβα και εγώ ότι ονειρεύεται σπουδαία πράγματα με την ομάδα. Παράλληλα καλωσορίζω και τον Αλέξανδρο Ζέρη. Πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες αυτού του ποδοσφαιριστή. Είναι γεννημένος το 1994 και έχει σπουδαίες δυνατότητες. Οι προσωπική στόχοι του είναι ίδιοι με της ομάδας. Του εύχομαι να τους πραγματοποιήσει. Ας μην ξεχνάμε πως η ομάδα είναι πάνω απ΄όλα.

Προς το παρόν έχουμε κλείσει από μεταγραφές, αλλά αν υπάρχει κάτι αξιόλογο θα προχωρήσουμε και γι’αυτό. Υπάρχει πληρότητα πλέον σε όλες τις θέσεις και θεωρώ πως υπάρχουν οι λύσεις», σημείωσε στους δημοσιογράφους ο Θωμάς Κυπαρίσσης.