Νέα εισιτήρια διαρκείας θα κυκλοφορήσει η ΑΕΛ ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Football League σε λίγες μέρες.

Όπως γνωστοποίησε χθες η ΠΑΕ, νέες κάρτες θα πρέπει να προμηθευτούν (δωρεάν) και όσοι έχουν ήδη διαρκείας. Παράλληλα, όσοι δεν είχαν εξοφλήσει τα διαρκείας τους μέχρι την προσθεσμία που είχε δοθεί, θα μπρούν να το κάνουν μέχρι τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό.

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι παρατείνεται η εξόφληση των εισιτηρίων διαρκείας όσων δεν τακτοποίησαν ακόμη την οφειλή τους μέχρι και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό στο τέλος του Ιανουαρίου. Επίσης από σήμερα διατίθενται νέα εισιτήρια διαρκείας δεύτερου γύρου όπου οι ενδιαφερόμενοι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να αγοράσουν στο μισό της αρχικής τιμής κι έτσι να παρακολουθήσουν δύο επιπλέον αγώνες Α' γύρου με Ζάκυνθο και Αχαρναϊκό στο AEL FC ARENA. Και οι δύο διαδικασίες θα ολοκληρωθούν στο τέλος Ιανουαρίου. Για τους δύο επόμενους εντός έδρας αγώνες με Ζάκυνθο και Αχαρναϊκό ισχύουν οι κάρτες πρώτου γύρου, ενώ στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του δευτέρου γύρου με τον Παναιγιάλειο όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο αποκλειστικά και μόνο με τη νέα κάρτα Β' γύρου. Όλοι οι κάτοχοι θα κληθούν να παραλάβουν τις νέες κάρτες μόνο μετά από ειδική ανακοίνωση που θα γίνει στα ΜΜΕ αλλά και με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους», σημειώνεται στην ανακοίνωηση.