Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League να τιμώρησε την ΑΕΛ με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών λόγω της ρίψης κροτίδων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο, οι «βυσσινί» άσκησαν έφεση και περιμένοντας αυτή να εκδικαστεί σήμερα, είναι βέβαιοι πως θα την κερδίσουν, γι’ αυτό και ανακοίνωσαν πως ξεκινά κανονικά η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του κυπέλλου την Πέμπτη κόντρα στην ΑΕΚ.

Σημειώνεται επίσης πως ο ΠΣΑΠ κήρυξε αποχή των ποδοσφαιριστών στους αγώνες της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου, ωστόσο, οι παίκτες της ΑΕΛ και της ΑΕΚ θα παίξουν κανονικά και δεν θα μετάσχουν στην απεργία.

Ο αγώνας θα γίνει την Πέμπτη στις 19:30 στο AEL FC ARENA και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από τον ΟΤΕ TV, με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στα νοκ-άουτ του κυπέλλου και να μονομαχούν για την 1η θέση. Η προπώληση θα γίνει από το AEL CITY STORE / Μανωλάκη 9-11 / από την Τρίτη στις 11:30:

Τρίτη 15/12, 11:30-14:00

Τετάρτη 16/12, 09:00-14:00 & 17:00-21:00

Πέμπτη 17/12, 09:00-17:00

και από τις 17:00 στα εκδοτήρια του AEL FC ARENA

Τιμές εισιτηρίων:

Πέταλα 5€

Ανατολική Κερκίδα 10€

Δυτική Κερκίδα 15€

Θύρα 18 VVIP 30€

Ειδική τιμή εισιτηρίου για παιδιά 5€ (ανατολική και δυτική κερκίδα)

Πληρώθηκε το πρόστιμο του ΑΕΛ-Εργοτέλης

Η ΑΕΛ πλήρωσε την Δευτέρα στην ΕΠΟ το πρόστιμο ύψους 46.000 ευρώ που της είχε επιβληθεί για τη ρίψη κροτίδων στο ματς με τον Εργοτέλη. 

"H ΠΑΕ ΑΕΛ πριν λίγη ώρα κατέβαλε στην ΕΠΟ το ποσό των 46.000 ευρώ για το πρόστιμο το οποίο επεβλήθη από την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία εξαφάνισε την ποινή των 2 αγωνιστικών και άφησε το πρόστιμο για το πλαστικό ποτήρι νερού, το οποίο έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και για το γεγονός ότι μετά τη λήξη του αγώνα 10 οπαδοί για να πανηγυρίσουν με τους παίκτες τη νίκη εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει έκκληση στους οπαδούς μας με τη συμπεριφορά τους να βοηθήσουν να μην τιμωρηθεί ξανά η έδρα μας και αυτό να είναι το τελευταίο πρόστιμο.

Με τα χρήματα αυτά η ΑΕΛ θα μπορούσε να κάνει μια φιλανθρωπική προσφορά ή να αγοράσει έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου", σημείωσε με ανακοίνωση η ΠΑΕ.