Ημέρα γιορτής η Κυριακή για το μπάσκετ στη Λάρισα, καθώς μετά από χρόνια ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαρισαίων αγωνίζεται και πάλι για επίσημο παιχνίδι εντός έδρας. 

Στις 5 το απόγευμα της Κυριακής ο κόσμος της Λάρισας αναμένεται να γεμίσει το κλειστό της Νεάπολης όπου ο ΓΣΛ 1928 υποδέχεται το Αγρίνιο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της μπασκετικής Β΄Εθνικής. Ο ΓΣΛ θέλει να μετατρέψει την αναμέτρηση σε γιορτή για τους παρευρισκόμενους γι’ αυτό και καλεί τους φιλάθλους να δώσουν το «παρών» στις εξέδρες και να στηρίξουν την προσπάθεια της ιστορικής ομάδας της Λάρισας. Η διοίκηση του ΓΣΛ απηύθυνε κάλεσμα σε όλους για τον αγώνα της Κυριακής.

«Ο πρώτος επίσημος εντός έδρας αγώνας για το πρωτάθλημα για την ομάδα ΜΑΣ, τον Γ.Σ.Λ. Μια ιστορική αναμέτρηση για την επιστροφή του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ στην ενεργό δράση, στην οποία αναμένονται πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις για τους φιλάθλους της πόλης μας. Ας δείξουμε ΟΛΟΙ μαζί τη δύναμη του ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΥ φίλαθλου κοινού δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στην ομάδα μας. Την ΚΥΡΙΑΚΗ όλοι στο κλειστό της Νεάπολης για τον πρώτο αγώνα του Γ.Σ.Λ.», υπογραμμίζει η ομάδα σε ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως την 1η αγωνιστική ο ΓΣΛ γνώρισε την ήττα απέναντι στην Καλαμαριά με τελικό αποτέλεσμα 65-60.