Μεγάλη ημέρα σήμερα για τον Τύρναβο καθώς η ποδοσφαιρική ομάδα θα υποδεχθεί στο Αλκαζάρ τον Ολυμπιακό για την φάση των 16 του κυπέλλου Ελλάδας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17.15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη. 

Ο κ. Χαραλαμπιδης συμπεριέλαβε 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή: Πρίφτης, Νταλλας, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Σιάτρας, Χαλουλος, Στεργιανος, Νταντιδης, Ιβανιδης, Μιλουτινοβιτς, Παπασάββας, Λαμπροπουλος, Οττα, Σολφερινο, Παληγεωργος, Γεωργιου, Μουσσά και Αλεξιου.

Ανακοίνωση

Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κόσμο ότι, κατόπιν απόφασης του κ. Ανδριανού σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας για απαγόρευση μετακίνησης οργανωμένων φιλάθλων, όσοι φίλαθλοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τον αγώνα Τύρναβος – Ολυμπιακός δεν θα  επιτρέπεται να προσέλθουν στον περιβάλλοντα χώρο του Αλκαζάρ ούτε στις κερκίδες αυτού με διακριτικά οποιασδήποτε ομάδας συμπεριλαμβανομένης της φιλοξενούμενης.

Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ευελπιστεί ότι ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο Αλκαζάρ και θα δημιουργήσει μια άκρως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα επαληθεύοντας τις προσδοκίες για ένα παιχνίδι γιορτή.

Σήμερα, η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα εκδοτήρια του σταδίου Αλκαζάρ, από τις 10:00.