Μια ιστορικής σημασίας νίκη πέτυχε η ποδοσφαιρική ομάδα του Δωτιέα Αγιάς που επικράτησε του Άρη Θεσσαλονίκης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με σκορ 1-0, για τον θεσμό του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Άρης είχε μια ελαφρά υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά απείλησε σε ελάχιστες στιγμές τα καρέ του Δωτιέα, με την ομάδα της Αγιάς να έχει κλείσει τους χώρους και να ψάχνει τις αντεπιθέσεις για να φτάσει στο γκολ. Στο πρώτο μέρος ελάχιστες καλές φάσεις σημειώθηκαν μπροστά από τα δύο τέρματα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, καθώς στην πρώτη φάση που δημιούργησαν, κατόρθωσαν να σκοράρουν. Στο 49’ ο Τσατσαλίδης έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, γράφοντας το 0-1. Στο 57’ οι «κίτρινοι» επιχείρησαν να απαντήσουν, αλλά το σουτ του Συμεωνίδη έδιωξε σε κόρνερ ο Σταυράκης. Ο Δωτιέας Αγιάς διαχειριζόταν καλά το προβάδισμα, με τον Άρη να μην μπορεί να απειλήσει.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου να πανηγυρίζουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Εκεί θα κοντραριστεί με τα Τρίκαλα που επικράτησαν 4-2 της Καβάλας.

Άρης (Κάμπος): Μπαϊμάκης, Λιόνης, Χουζούρης, Φερνάντεζ (61’ Γιαννίτσης), Βασιλόπουλος, Ντούνγκα, Πόι (61’ Σουνάς), Ρένια, Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος (61’ Χιντασέλι), Σταυρόπουλος

Δωτιεάς Αγιάς (Αντωνίου): Σταυράκης, Πετρουζέλης, Δημόλιος, Γούτος, Κοκκίνης, Κούρδης, Τσατσαλίδης, Κατσίκης, Τσιρογιάννης (68’ Λούγκος), Ουέλινγκτον (68’ Λάιος), Κούβελας (87’ Κράβαρης)