Την πρώτη της ήττα στα play off της Football League και μάλιστα εντός έδρας γνώρισε η ΑΕΛ τη Δευτέρα, καθώς ηττήθηκε στο άδειο λόγω τιμωρίας Αλκαζάρ από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 0-1. 

"Δράστης" για τους Αθηναίους ο Μπαμ Μπαμ πλασάροντας εύστοχα στο 48'. 

Από το 56' μάλιστα η ΑΕΛ αγωνιζόταν με αριθμητικό πλεονέκτημα, καθώς ο αρχηγός του Απόλλωνα Φαρινόλα αποβλήθηκε.

Παρ' όλα αυτά, το τελικό σκορ έμεινε 0-1 με τον Απόλλωνα να παίρνει τους πρώτους του 3 βαθμούς και να προσπερνά την ΑΕΛ στη βαθμολογία.

Στα υπόλοιπα ματς της δεύτερης αγωνιστικής, η ΑΕΚ κέρδισε 3-0 την Παναχαϊκή στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Ηρακλής νίκησε τον Ολυμπιακό Βόλου με 0-1 με σκόρερ τον Λουκίνα. 

Η βαθμολογία:

ΑΕΚ 13

Ηρακλής 13

Απόλλων Σμύρνης 4

ΑΕΛ 3

Ολυμπιακός Βόλου 1

Παναχαϊκή 0

Το ματς

Η ΑΕΛ δεν παρουσιάστηκε καλή και γενικά η απόδοσή της ήταν κατώτερη του αναμενομένου. Το μυαλό των «βυσσινί» δεν ήταν καθαρό και δεν έδειξαν σε καμία στιγμή το πάθος που είχαν σε προηγούμενα ματς και ιδιαίτερα στην Παναχαϊκή. Αγνώριστη η ΑΕΛ δεν έπαιξε ορθολογικά, διαβασμένος ο Απόλλων του Αλέκου Βοσνιάδη. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα μειώνει τις ελπίδες της ΑΕΛ για τη συνέχεια. Εκτοξεύτηκε η διαφορά από τους δύο πρώτους (ΑΕΚ – Ηρακλή).

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι είχε ελάχιστες φάσεις και περισσότερο ήταν ένα παιχνίδι κέντρου. Σίγουρα η ΑΕΛ είχε την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με το πέναλτι που κέρδισε αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε ο Μπόγιοβιτς. Ο Απόλλων έδειξε πως διαθέτει μια έμπειρη ομάδα και πρώτος στόχος του Αλέκου Βοσνιάδη ήταν να κρατήσει το μηδέν. Στην επανάληψη άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες, αφού από νωρίς ο Απόλλων έμεινε με δέκα παίκτες και η ΑΕΛ τα έπαιξε όλα για όλα.  

Οι συνθέσεις

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Πατσιογεώργος, Καρανίκας (58’ Πίντο), Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Πινδώνης, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης (83’ Μπανούσης), Σερζίνιο, Ν' Γκεσάν, Μπόγιοβιτς (72’ Γιάντσης).

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Ψιάνος, Μπαμ Μπαμ (76’ Σουάνης), Λαγός (72’ Τζιώρας), Φαρινόλα, Ανγκούλο, Άρσιτς (63’ Ηρακλής).

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσων). Βοηθοί: Καραϊσαρίδης (Πιερίας), Καμπούρης (Εύβοιας).

Νωρίτερα για τα play out της ίδιας κατηγορίας, ο Τύρναβος ηττήθηκε από την Αναγέννηση στην Καρδίτσα.