Το δύο στα δύο στη Football League έκανε η ΑΕΛ κερδίζοντας και τον Πανελευσινιακό με 3-1.Δύο φορές σκόραρε πάλι ο Μαρουκάκης (13’, 57’), ενώ γκολ σημείωσε και ο Λαμπρόπουλος. Για την ομάδα της Ελευσίνας μείωσε προσωρινά ο Μπλάνκο σε 2-1, αλλά οι «βυσσινί» βρήκαν δίχτυα για Τρίτη φορά στην αναμέτρηση πέρνοντας εύκολα τη νίκη.

Η ΑΕΛ ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στο γήπεδο από το πρώτο σφύριγμα χάνοντας απανωτές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, έχοντας μεταξύ άλλων και δοκάρι με τον Αναστασόπουλο. Το γκολ ήρθε τελικά στο 13ο λεπτό με σκόρερ τον συνήθη ύποπτο Μαρουκάκη, ο οποίος με κεφαλιά-ψαράκι έγραψε το 1-0. Η πίεση της ΑΕΛ συνεχίστηκε με αμείωτο ρυθμό σε όλο το πρώτο ημίχρονο, με τους «βυσσινί» να έχουν καλή απόδοση και να χάνουν πολλές ευκαιρίες. Την παράσταση έκλεψε ο Μπουντόπουλος, ο οποίος με τις κούρσες και τις σέντρες του έβαλε… δύσκολα στην άμυνα του Πανελευσινιακού.

Από αυτόν προήλθε και το 2-0. Στο 57′ ο Μπουντόπουλος έκλεψε τη μπάλα στον χώρο του κέντρου, πάσαρε στον Μαρουκάκη και αυτός με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-0 σημειώνοντας το τέταρτο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα. Μετά και το δεύτερο γκολ η ΑΕΛ έριξε τον ρυθμό, εξέλιξη που ευνόησε τον Πανελευσινιακό, ο οποίος σε αντεπίθεση μείωσε με γκολ του Μπλάνκο σε 2-1.

Μετά το τέρμα οι παίκτες της ΑΕΛ πίεσαν εκ νέου και τελικά μπόρεσαν να βάλουν και τρίτο γκολ. Σκόρερ ο Λαμπρόπουλος εκμεταλλευόμενος και πάλι την ασίστ του εξαιρετικού Μπουντόπουλου.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Μονιάκης,Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος (46’ Λαμπρόπουλος), Μπανούσης (72′ Κομεσίδης),Ουρτάδο, Μπουντόπουλος, Ροβίθης(57′ Πάτο), Μαρουκάκης

Στον πάγκο έμειναν: Ξενοδόχοβ, Κοντοχρήστος, Μπόγιοβιτς, Καπός.

Πανελευσινιακός (Θανάσης Δημόπουλος): Μπαντίκος, Βιγιαφάνε(63′ Χαλιώτης), Μποτωνάκης, Τσίγκρος, Τσολακίδης(65′ Μπαρμπόσα), Κασνέτσης, Λίτσος, Νικολάου, Κακάρας(33’ Κορνελάτος), Μπλάνκο, Πλαβούκος

Στον πάγκο έμειναν: Παληγεώργος, Ανδρίκος, Κυγάης, Πουρνός.

Διαιτητης: Κατσικογιάννης, βοηθοί: Καραλής, Διαμαντής, 4ος: Μαρόπουλος.