Κατακτώντας 13 μετάλλια, 3 Χρυσά, 6 Ασημένια, 4 Χάλκινα και συνολικά 32 συμμετοχές σε τελικές οkτάδες επέστρεψε στη Λάρισα η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας από το Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών Βορείου Ελλάδος που διεξήχθη στις 13-15 Φεβρουαρίου στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης,. 

Αυτή η συγκομιδή μεταλλίων κατατάσσει τον Ν.Ο.Λ. στην 35η θέση πανελλαδικά σε σύνολο 103 ομάδων με 56 βαθμούς και με διαφορά πρώτο στη Λάρισα καθώς ο επόμενος σύλλογος βρίσκεται στην 86η θέση με 12 βαθμούς.

Η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου, που συμμετείχε με 23 αθλητές, ήταν η 5η πολυπληθέστερη αποδεικνύοντας το επίπεδο της λαρισινής κολύμβησης την οποία εκπροσωπεί επάξια ο Ν.Ο.Λ..  

Οι αθλητές υπό την καθοδήγηση των προπονητών Ζήση Οικονόμου και Μαρίας Αναστασιάδου ξεπερνώντας τον εαυτό τους εκτός από τα μετάλλια και τη συμμετοχή σε οκτάδες, κατάφεραν να πετύχουν και όρια OPEN κατηγορίας (Καταραχιά. Παύλου, Αληπρασίτης). 

Αναλυτικότερα οι διακρίσεις των κολυμβητών/τριων:

ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ) – 1η στα στα 800 μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, 1η στα 1500 μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ

ΧΑΛΙΑΜΠΑΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΝΕΑΝΙΔΩΝ) – 1η στα 400 μ ΜΙΚΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ, 2η στα στα 400 μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ και 2η στα στα 800 μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ

ΑΛΗΠΡΑΣΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΠΑΙΔΩΝ) – 2ος στα 200 μ ΥΠΤΙΟ, 2ος στα 200 μ ΜΙΚΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ

ΝΕΦΕΛΗ ΠΑΠΠΑ (ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α) – 2η στα 50 μ ΥΠΤΙΟ, 3η στα 100 μ ΥΠΤΙΟ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α) - 3ος στα 200 μ ΜΙΚΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ

ΚΑΡΑΒΑ ΕΙΡΗΝΗ – (ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α) – 3η στα 100 μ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΙΔΩΝ Α) -  3ος στα 50 μ ΠΡΟΣΘΙΟ

ΧΑΛΙΑΜΠΑΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ – (ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α) – 3η στα 400 μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ 

Πέρα από τους αθλητές που κατάφεραν να ανεβούν στο βάθρο και οι υπόλοιποι αθλητές του συλλόγου, 

Αληπρασίτη Σταυρούλα, Θεοδωροπούλου Σταυρούλα, Θεωδορή Χρυσοβαλάντω, Κανάκης Βασίλης, Κουτσογάκη Τάνια, Κώτσιου Δημήτρης, Λάππας Γιώργος, Λάππας Κων/νος, Μπακογιάννη Μαρία, Νικολάου Ειρήνη, Σκάρπας Κων/νος, Τόπης Βαλάντης, Τσιάρα Κατερίνα και Φραγκογούλα Ευανθία πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και άφησαν υποσχέσεις για μελλοντικές επιτυχίες.