Τα Χριστούγεννα πέρασαν, η Πρωτοχρονιά πλησιάζει, αλλά στην ΑΕΛ έχουν ήδη το μυαλό στο δύσκολο πρόγραμμα για το 2016.

Το επόμενο επίσημο παιχνίδι θα γίνει την Τρίτη 5 Ιανουαρίου στο AEL FC ARENA στις 17:15, με αντίπαλο τον δυνατό Αστέρα Τρίπολης. Στην ΑΕΛ θέλουν τη νίκη με ένα καλό σκορ ενόψει και του επαναληπτικού στην Τρίπολη, γι’ αυτό και η προετοιμασία για το ματς του Κυπέλλου δεν… περιμένει.

Οι παίκτες των «βυσσινί» είχαν ρεπό μέχρι την Κυριακή λόγω των Χριστουγέννων και θα έχουν νέο ρεπό την Πρωτοχρονιά. Όλοι πέρασαν ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά τους και «γέμισαν» τις μπαταρίες ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Σήμερα επιστρέφουν στα Δένδρα όπου θα έχουν την πρώτη τους προπόνηση μετά τα Χριστούγεννα με το ηθικό στα ύψη μετά και την νίκη κόντρα στον ΑΟ Τρίκαλα που διατήρησε την ΑΕΛ στην κορυφή της Football League.

Όσον αφορά στους τραυματίες, ο Άγγελος Βέρτζος δεν θα προλάβει το πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου, καθώς εκτιμάται πως θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε 10 περίπου μέρες, ενώ οι Κρητικός, Χοτζάλι και Καπό θα μπορούν να προπονηθούν κανονικά τις επόμενες ημέρες.

Επόμενος αγώνας για το πρωτάθλημα το Σάββατο 9 Ιανουαρίου εκτός έδρας με τον Πανσερραϊκό, στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Ακολουθεί στις 13 Ιανουαρίου ο επαναληπτικός με την Τρίπολη για το κύπελλο, ενώ στη συνέχεια η ΑΕΛ υποδέχεται τη Ζάκυνθο. Οι δύο τελευταίοι αγώνες του Ιανουαρίου που κλείνουν τον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος είναι κόντρα στα Χανιά εκτός έδρας και απέναντι στον Αχαρναϊκό στο ARENA.