Την τελική της αντεπίθεση  για τα πλέι οφ ξεκινάει σ’ημερα η ΑΕΛ στον αγώνα που θα δώσει στην Καλαμαριά με τον τοπικό Απόλλωνα (5 μ.μ. ΟΤΕ ΤV) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Κατηγορίας. 

Ο τεχνικός Παναγιώτης Τζαναβάρας για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς πήρε στην αποστολή τρεις νεαποκτηθέντες τους, Ελιομάρ, Γιάντση και Πατσιογιώργο.

Από την ΠΑΕ ΑΕΛ επισημοποιήθηκαν οι μεταγραφές των Ντανί Ενγκεσάν, Ρίστο Ρίστοβιτς και Ελιομάρ Σίλβα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Djombo Dany-Gael N'Guessan, Risto Ristovic και Eliomar Correia Silva.» 

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΛ. Ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Παναγιώτης Διλμπέρης, ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών, που μετέχουν στην αποστολή. Είναι οι Βρονταράς, Παν. Παπαδόπουλος, Ακασού, Αναστασίου, Βαγγελόπουλος, Γαλανόπουλος, Δήμου, Ευσταθίου, Καπετάνος, Καπνόπουλος, Καράμπελας, Κατσιαρός, Κουρούπης, Μαυροκεφαλίδης, Νατσιόπουλος, Ολίσε, Παναγιωτούδης, Βασ. Παπαδόπουλος Παπαστεριανός, Τσούτσης.