Μπορεί το όνομα του Κενάν Μπαργκάν, που έμεινε ελεύθερος από την Βέροια, να ακούστηκε έντονα τις τελευταίες μέρες για την ΑΕΛ, πλην όμως, με σημερινή ανακοίνωσή της η ΠΑΕ σημειώνει πως ουδέποτε υπήρξε πραγματικό ενδιαφέρον για την απόκτησή του, παρόλο που ο μάνατζερ του παίκτη πράγματι τον πρότεινε στο τεχνικό τιμ των "βυσσινί". 

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ουδέν ενδιαφέρον επέδειξε για τον ποδοσφαιριστή Κενάν Μπαργκάν. Λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για το Καρπενήσι και το ξενοδοχείο Lecadin, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστού Κομεσίδη συζήτησε το ενδεχόμενο να μεταγραφεί στην ΑΕΛ και ο ποδοσφαιριστής Κενάν Μπαργκάν.

Μετά από έρευνα του κ. Κυπαρίσση διαπιστώθηκε ότι την προηγούμενη σεζόν ο Κενάν Μπαργκάν είχε ελάχιστες συμμετοχές ως βασικός στην ΠΑΕ Βέροια και το κυριότερο ήταν ότι σε σύνολο 23 συμμετοχών πέτυχε ένα μόνο τέρμα, αλλά και η γενικότερη αγωνιστική συμπεριφορά του δεν ήταν καθόλου καλή σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τα υπερβολικά χρήματα που ζητούσε απέκλεισαν κάθε ενδεχόμενο μεταγραφής, όχι τώρα αλλά πριν από 15 μέρες.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη γιατί χρησιμοποιείται εδώ και δύο μέρες και στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ώστε να βρει ποδοσφαιρική στέγη ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής”.