«Οι αθλητές Μουράβας Α, Τσακνάκης Γ, Διαμαντής Ν, Ζησόπουλος Ρ, Φουκαλάς Σ, Σκορδάς Π, Λαζαρίδης Ν έδειξαν πώς η πόλη της Λάρισας εκπροσωπείται επάξια στην κατηγορία των παίδων στο όμορφο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης κάνοντας όλοι από μία νίκη.

Έδειξαν πώς βρίσκονται σε αρκετά καλό επίπεδο σε σχέση με τους υπόλοιπους αθλητές της Βόρειας Ελλάδας .

Η πιο μεγάλη επιτυχία ήταν όταν ο Λαρισαίος 13χρονος αθλητής Γιάννης Τσακνάκης πέρασε την φάση των ομίλων και προκρίθηκε στο ταμπλό των 32 (από 145 αθλητές στον όμιλο της βόρειας Ελλάδας) με 3 νίκες που όμως ηττήθηκε στη συνέχεια στην προσπάθεια του να μπει στους 16 με σκορ 3-1 από τον γιαννιώτη αθλητή Ανθή.

Ο προπονητής Στέφανος Αμπελακιώτης που συνόδευσε τους αθλητές στην αίθουσα του κλιμακίου της ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη όπου έγιναν οι αγώνες δήλωσε: “Είμαι πολύ περήφανος για τους μικρούς μου αθλητές πρώτα απ’ όλα για την προσπάθεια τους για διάκριση, αφού με λιγότερες ώρες προπόνησης σε σχέση με τους αντιπάλους κατόρθωσαν εκτός από την άριστη τεχνική απόδοση στο παιχνίδι, να πάρουν όλοι τουλάχιστον από μία νίκη. Οι νίκες μας και η πρόκριση του Τσακνάκη στα νοκ άουτ δείχνει πώς οι επιτυχίες έρχονται μετά από σκληρή δουλειά και ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά”».