Με κάθε επισημότητα θα διεξαχθεί το Κύπελλο Καράτε Κεντρικής Ελλάδος όλων των κατηγοριών, σήμερα στο κλειστό της Νεάπολης. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 9 το πρωί, στις 12 το μεσημέρι θα γίνει η τελετή έναρξης και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 4.30 το απόγευμα.

Διοργανωτές είναι η επιτροπή Καράτε Κεντρικής Ελλάδος και η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε(ΕΛΟΚ), ενώ  υπολογίζουν ότι θα πάρουν μέρος στους αγώνες πάνω από 400 αθλητές. Θα συμμετάσχουν 20 σύλλογοι από τη Λάρισα, τον Βόλο, την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα, τα Φάρσαλα, την Καλαμπάκα, την Αθήνα, την Κατερίνη, τη Βέροια, τη Γραβιά, την Κέρκυρα, την Ηγουμενίτσα, το Λάκκωμα και τη Λαμία. Για περισσότερες πληροφορίες όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθύνονται στο site της ΕΛΟΚ.

Διευκρινίζεται ότι οι όλοι οι αγωνιζόμενοι πρέπει να έχουν  υποχρεωτικά αριθμό δελτίου αθλητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Κατά την διάρκεια των αγώνων θα τιμηθεί ο  πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Κώστας Αγοραστός, για την μεγάλη προσφορά του στον αθλητισμό και για την αρωγή του στο να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση. Παρών θα είναι το δ.σ. της ΕΛΟΚ και ο πρόεδρος  της Κεντρικής Ελλάδος Μπάμπης  Ευθυμιάδης.