Εκτός έδρας δυσκολεύεται χωρίς να πιάνει την απόδοση του AEL FC ARENA. Στο Αίγιο η νίκη ήρθε δύσκολα με γκολ του Λαμπρόπουλου, ενώ στη Ριζούπολη οι «βυσσινί» απώλεσαν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Σήμερα, όμως, η ΑΕΛ έχει ως στόχο μόνο τη νίκη, τη δεύτερη εκτός έδρας φέτος, απέναντι σε μία καλή ομάδα.

Ο Κισσαμικός αν και νεοφώτιστος κάνει πολύ καλή σεζόν μέχρι σήμερα, όντας η μόνη αήττητη ομάδα μαζί με την ΑΕΛ, με 4 ισοπαλίες και μία νίκη. Ο Ράτκο Ντόστανιτς θα έχει αρκετές απουσίες ταξιδεύοντας στο Ρέθυμνο. Πέραν των γνωστών απουσιών του τιμωρημένου Αναστασόπουλου και των τραυματιών Χοτζάλι, Ουρτάδο, έμειναν εκτός πλάνων και οι Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Μανακούσιος, Πατσιογεώργος, Καμπλιώης, Σουλιώτης. Στην τελική 19άδα έχουν συμπεριληφθεί οι Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Κομεσίδης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Νικολακάκης, Μονιάκης, Κοντοχρήστος, Μπανούσης, Ναγιάρ, Πάτο, Μασούρας, Χάμος, Κρητικός, Ροβίθης, Μπουντόπουλος, Καπός, Μαρουκάκης και Μπόγιοβιτς.

Από την άλλη, ο τεχνικός του Κισσαμικού δηλώνει πεπεισμένος πως η ομάδα του μπορεί να κρατήσει το αήττητο (σελ. 17 οι δηλώσεις του). Στην αποστολή ο Σπύρος Μπαξεβάνος επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Λαζαρίδης, Γιαννίτσης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Βουρβαχάκης, Ταραλίδης, Σακελλαρίου, Τσοντάκης, Σμίλτος, Σελινιωτάκης, Πότσι, Σουμπασάκης, Λούνα, Μάνιας, Βαττής, Λώττας, Ευθυμιάδης, Μάντζης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 4 μμ στο ΔΑΚ Γάλλος και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το OTE Sport 3 HD.