Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας σε συνεργασία με τη ΔΟΠΑΠΕΤ του Δήμου Τεμπών, διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα δρόμου την

« Ανάβαση Σπηλιάς – Καταφύγιο Κισσάβου» για τις κατηγορίες Ανδρών – Εφήβων – Γυναικών – Παίδων – Κορασίδων – Παμπαίδων – Πανκορασίδων – Μίνι – OPEN – Μάστερ. Ο παραπάνω αγώνας είναι εντεταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ για το 2015.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 5 Ιουλίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 πμ.

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Πλατεία Συκουρίου

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: 11:00 ΜΙΝΙ 2χλμ.

11:30 ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ – ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 6χλμ

(εκκίνηση από το 5ο χλμ. Συκουρίου – Σπηλιάς, τερματισμός στη πλατεία Σπηλιάς)

11:45 ΠΑΙΔΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ 11χλμ.

11:50 ΑΝΤΡΕΣ – ΕΦΗΒΟΙ 21χλμ.

12:00 ΟΠΕΝ - ΜΑΣΤΕΡΣ 21χλμ

(οι αθλητές τις κατηγορίας ΟΠΕΝ μπορούν να επιλέξουν και τη διαδρομή των 11χλμ με τερματισμό τη πλατεία Σπηλιάς)

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Εκκίνηση όλων των κατηγοριών από την πλατεία Συκουρίου πλην των κατηγοριών παμπαίδων-παγκορασίδων-κορασίδων.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που έχουν δελτία θεωρημένα για το 2015 και ανήκουν στην Ε.Ο.Π. Κατηγορία ΟPEN είναι άνευ δελτίων. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος κλπ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για διευκόλυνση των διοργανωτών οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στο FAX του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας 2410283113 ή στο email: pgslarissas@gmail.com μέχρι την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 ή 1 ώρα πριν την εκκίνηση στο χώρο της Γραμματείας για κάθε κατηγορία.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ: Παράβολο συμμετοχής 10€ για την κατηγορία OPEN και ΜΑΣΤΕΡ 1 ώρα πριν την εκκίνηση. Στους παραπάνω αθλητές θα δοθεί σάντουιτς και νερό.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Σε όλες τις κατηγορίες στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, δίπλωμα και στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα, στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.