Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΛ στον σημερινό εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου, με τους «βυσσινί» να θέλουν το τρίποντο για να φθάσουν πιο κοντά στο φετινό στόχο.

Το παιχνίδι στο Στάδιο Αλκαζάρ θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει τους ανέτοιμους Θανάση Μουλόπουλο και Ντάνι Ενγκεσάν, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι τιμωρημένοι Κώστας Νεμπεγλέρας και Κώστας Μπανούσης, όπως και για αγωνιστικούς λόγους οι Δημήτρης Πατσιογεώργος και Τάσος Παπαγιάννης.

Η αποστολή της ΑΕΛ:

Αποστολίδης, Μπαλασάκης, Καρανίκας, Ζαχαράκης, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Σταθάκης, Κοντοδήμος, Κουρτεσιώτης, Μελισσάς, Πινδώνης, Φλεριβάλ, Λύρας, Ελιομάρ, Ρίστοβιτς, Σερτζίνιο, Γιάντσης, Μπόγιοβιτς, Πίντο και Παμλίδης.

Η 19άδα του Εθνικού Σερρών 

Ο τεχνικός της ομάδας των Σερρών, Αλέξης Αλεξίου, επέλεξε 19 παίκτες για την αποστολή του αγώνα, οι οποίοι είναι οι εξής: Κραβαρίτης, Γούπος, Κουκόλης, Κοντσίδης, Παναγιωτίδης, Κρουσταλέλης, Νικολίτσας, Τσιλούλης, Σαββίδης, Μπλέντι, Κορνελάτος, Αγγελίδης, Δέντσας, Παπαϊωάννου, Χατζηδημητρίου, Ελευθεριάδης, Δούμτσιος, Κρεββατάς και Μαρίνου.

Εκτός πλάνων για τον Εθνικό Σερρών για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ θα είναι οι μακροχρόνια απόντες, Σωτήρης Κωνσταντινίδης, Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης και ο τιμωρημένος Μένιος Κωφοκώτσιος. 

Αναλυτικά η 23η αγωνιστική 

Βόρειος Όμιλος

15:00 Αιγινιακός-Τύρναβος

15:00 Απόλλων Καλαμαριάς-Ζάκυνθος

15:00 Φωκικός-Πιερικός

15:00 ΑΕΛ-Εθνικός Σερρών

18:00 Λαμία-Ηρακλής OTE Sport 3 HD

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

15:00 Αγροτικός Αστέρας-Αναγέννηση Καρδίτσας OTE Sport 3 HD