Ενώ η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει συνηθίσει να εκδίδει ανακοινώσεις σχολιάζοντας όλα τα θέματα που αφορούν στην ομάδα, για το ζήτημα που έχει προκύψει με τον Σεμπαστιάν Ναγιάρ δεν υπάρχει κανένα επίσημο σχόλιο.

Είναι γνωστό πως ο Αργεντίνος προκάλεσε επεισόδιο με τον Ράτκο Ντόστανιτς στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης και από τότε προπονείται μόνος του, ενώ στη διοίκηση εξετάζουν τη λύση της διακοπής του συμβολαίου του, παρόλο που αυτή θα είναι «αλμυρή», δεδομένου πως ο Ναγιάρ είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες και κατά συνέπεια θα έχει μεγάλη αποζημίωση.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν δείχνει διατεθειμένος να δώσει νέα ευκαιρία στον Ναγιάρ, παρόλο που πρόκειται για έναν από τους ποιοτικότερους παίκτες στη μεσαία γραμμή της ΑΕΛ, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που προκαλεί επεισόδιο εκτός γηπέδου. Υπενθυμίζεται πως στην αρχή της σεζόν είχε τσακωθεί με τον Μπόγιοβιτς, αλλά του δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία, την οποία ο Ναγιάρ άφησε ανεκμετάλλευτη.

Ήδη ο Ναγιάρ δεν ήταν στην αποστολή που ταξίδεψε στις Σέρρες και αυτό δεν αναμένεται να αλλάξει στα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Ζάκυνθο.