Το βίντεο με τους τραυματιοφορείς, που αδυνατούν να συγκρατήσουν τον Λεονάρντο Κούτρη έχει γίνει... χιτ. Μα ο παίκτης δεν θεωρεί ότι ήταν κάποιοι που απλά αδυνατούσαν να κάνουν τη δουλειά τους. «Με έβριζαν και με πέταξαν σαν σακί», είπε.

Μίλισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το περιστατικό της μεταφοράς του εκτός γηπέδου στο ματς της Λάρισας με τον Εργοτέλη.

«Δεν έκανα θέατρο. Χτύπησα, όχι σοβαρά, αλλά πονούσα και δεν μπορούσα να σηκωθώ κατευθείαν. Αισθάνθηκα την ανάγκη να περιμένω τον φυσιοθεραπευτή. Εκείνη τη στιγμή ήρθε ο αρχηγός της Λάρισας, ο Μπανούσης, με τράβηξε από τη φανέλα και μου έλεγε να σηκωθώ, ότι από την αρχή κάναμε καθυστερήσεις και άλλα τέτοια πράγματα», είπε στην αρχή και έπειτα περιέγραψε: «Οι δύο κύριοι που μπήκαν ως τραυματιοφορείς δεν ξέρω με τι διαπίστευση ήταν στο γήπεδο. Δεν ήταν η δουλειά τους αυτή. Μπήκαν στο γήπεδο χωρίς την άδεια του διαιτητή. Φανταστείτε πως έφτασαν πριν τους γιατρούς της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Με έπιασαν με το που ήρθαν, με έβριζαν και μου έλεγαν ‘τι κάνεις’. Με άρπαξε ο ένας από τα χέρια και ο άλλος από τα πόδια. Ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας είπε στον έναν τραυματιοφορέα ‘δεν ντρέπεστε’. Όταν πήγα να σηκωθώ, με έπιασε ο ένας από τον ώμο και με πέταξε στο φορείο. Καθώς με μετέφεραν, έπεσε ο ένας κάτω, κάτι που πάντως μπορεί να συμβεί και σε κανονικό τραυματιοφορέα. Όμως αμέσως μετά με έβριζαν ξανά, ο ένας μάλιστα με μούντζωσε και όταν έφτασαν εκτός γηπέδου με πέταξαν σαν σακί με πατάτες».

Για την αντίδραση του διαιτητή είπε: «Ο φυσιοθεραπευτής έκανε παράπονα στον διαιτητή και εκείνος του απάντησε ‘δεν είναι δουλειά σου αυτή’».

Ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη τόνισε επίσης ότι δεν του ζήτησε συγγνώμη ο συνάδελφός του, Κώστας Μπανούσης: «Τίποτα, τίποτα. Μετά το τέλος του αγώνα, μάλιστα, ερχόταν στον πάγκο μας και πανηγύριζε προκλητικά και έβριζε. Έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι, αλλά τέτοια συμπεριφορά δεν περίμενα. Δεν έχω ζήσει ποτέ τέτοια συμπεριφορά».

Ωστόσο είχε διάλογο με τον τραυματιοφορέα: «Μου ζήτησε συγγνώμη ο ένας εκ των δύο τραυματιοφορέων, αλλά μου είπε πως θα έπρεπε να ντρέπομαι που έπεσα και πως έκανα καθυστερήσεις. Του είπα ότι δέχομαι τη συγγνώμη, αλλά όχι ότι έκανα θέατρο. Εκείνος συνέχισε, μου έλεγε ‘όποιος κερδίζει κάνει καθυστερήσεις, το έχετε ξεφτιλίσει’ αλλά εγώ δεν ήθελα να δώσω συνέχεια».